2777
2789
عنوان

آقایون چطور به این مساله نگاه میکنند؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2413 بازدید | 83 پست
مشکل همینجاست که حاضر نیست بیاد مشاوره یا حتی تلفنی با مشاوری صحبت کنه ... خودشو عقل کل میدونه 

این دیگه بدترین حالته. شما ببینین میخاین زندگیتون حفظ بشه. شوهرتون رو دوست دارین؟ عشقی بین تون بوده یا هنوز هست که ارزش تلاش کردن داشته باشه؟؟؟ برین مشاوره و از مشاوره هاشون استفاده کنین و مدیریت اوضاع رو به دست بگیرین و حرفهاتون رو بزنین و جوابهاشو بشنوید و تصمیم بگیرین!

اولویت اول مردها توی زندگی سک-*س هستش و برای خانومها اولویت 5ام محسوب میشه... به همین خاطر این قضیه ...

موافقم، در كل همه اينو شنيديم كه اگه آقايون به لحاظ روابط زناشويي تأمين باشن به زندگي پايبند هستن، ولي من موارد زيادي ديدم كه اين معادله درست از آب در نيومده، اينجا مشكل چيه؟ فقط ميشه تنوع طلبي مرد؟!! و اگه بله واقعا بايد چه كرد؟!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موافقم، در كل همه اينو شنيديم كه اگه آقايون به لحاظ روابط زناشويي تأمين باشن به زندگي پايبند هستن، و ...

تنوع طلبی مرد توسط خانومش میتونه ارضا بشه...ممکنه سخت باشه ولی امکانش هست! 

یکی از مشکلاتی که به شدت در جامعه ما وجود داشته محدودیتهایی بوده که برای روابط بوده و شاید بشه گفت خدا رو شکر الان کمتر شده! اگر هم کمی بررسی کنین میبینین خیلی از مردهایی که الان این مشکلات رو دارن حدودا در سنین 40 سال به بالا هستند. شاید به خاطر محدودیتها اون ارضای جنسی و روحی که مرد نیاز داشته بهش دست پیدا نکرده و متاسفانه حتی بعد از ازدواج هم ظاهرا این حس ارضا نمیشه و باعث میشه مرد دنبال یه چیزی باشه که شاید خودش هم نمیدونه چیه و مرتب رابطه های جنسی متفاوت رو تجربه میکنه تا اون حس ارضایی که شاید باید دوران جوانی مثلا حدود 20 سالگی حس میکرده رو به دست بیاره ولی نمیاره. چون زمان و مکان دیگه متفاوت شده!!! و متاسفانه این قضیه مثل آب شور میمونه و هر چی بیشتر واردش بشی بیشتر تشنه میشی!!!

به نظر من یکی از مشکلات اینه که ازدواجها دیر انجام میشهو بعدش هم در مسیر مشکلات زندگی ارضای جنسی کامل کم کم فراموش میشه...

من از وقتی متوجه حضور اقایون شدم نمیتونم راحت در مورد مسایلم صحبت و سوال کنم دیروز یه سوال کاملا خان ...

😐😐😐بساطی شده ها 

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
ببخشید شما مشاور هستید؟ میتونم بپرسم تحصیلات شما چیه؟

نه.. مشاور نیستم ... فقط نظرات خودم رو که شاید به نظرات آقایون نزدیک باشه میتونم بگم...

در توضیحات گفتم بیشتر به خاطر اینکه همه مسایل از دید خانمها فقط دیده میشه و بحث و تبادل نظر میشه راجع بهش به نظرم یکطرفه است و یکم ممکنه با دید آقایون متفاوت باشه. فقط همین!

چرا اکثر اقایون علاقه وافر به تماشای تیوی مخصوصا فوتبال و ....دارن؟ شوهر من 2 ساعته یکریز داره مسابقه والیبال نگاه میکنه، انگار نه انگار کس دیگه ای هم تو خونه هست! درمان داره؟

حسبنا الله و نعم الوکیل، نعم المولی و نعم النصیر
چرا اکثر اقایون علاقه وافر به تماشای تیوی مخصوصا فوتبال و ....دارن؟ شوهر من 2 ساعته یکریز داره مسابق ...

همیشه اینطوره یا فقط توی این دو ساعت این کار رو میکنه؟؟؟ فوتبال و والیبال و ... برای خیلی از آقایون هیجان خاصی داره و به شدت توسط اونها دنبال میشه، حالا اینکه شما بالاجبار بتونین از این کار منعش کنین شاید امکانپذیر باشه ولی نظر منو بخاین صحیح نیست. 

یه زمانی متوجه میشین شوهرتون داره کارهایی رو بدون اینکه شما متوجه بشین انجام میده تا این حس هیجانش رو ارضا کنه!

حس مالک بودن شما وقتی داره تلویزیون رو با علاقه نگاه میکنه قلقلک داده میشه و حس میکنین دیگه توجهی به شما نداره و این براتون قابل قبول نیست.

فقط یه سوال دارم؟ توی این دو ساعت خیلی باهاشون کار دارین؟ یا اینکه مشکلی توی خونه هست که هنوز حل نشده باقی مونده؟؟؟ شاید با دلبری خاص خانمها بشه یه کم از شدت این قضیه کم کرد ولی در کل مردی که به هیجان های این شکلی نیاز داره رو سرکوبش نکنین و یا اینکه با روشهای زنانه بخاین از کارشون دست بکشن! و یه کار دیگه که شاید آقایون هم بدشون نیاد اینه که برای کارهاتون برنامه ریزی کنین...

زمانی که ایشون نیاز داره بشینه پای تلویزیون رو برای خودشون اختصاص بدین و برای بقیه وقت هاتون هم یه برنامه ریزی (نه خیلی دقیق ) بکنین. مطمئنم اونطوری خودتون هم بیشتر لذت میبرین!

نه همیشه همینطوره، از سرکارهم که میاد میزنه شبکه ورزش ببینه فوتبالی چیزی هست...الانم باهاش کاری ندارم! ولی روز تعطیل توقع دارم کمی هم به ما توجه کنه، البته تیویش که تموم بشه توجهش به ما خوبه ولی این مسابقات کوفتی تمومی نداره که ، الان ست پنجمه!! منم موقع تیوی کارش ندارم، میدونم گیر بدم عمل نمی کنه، فقط صبر میکنم و یکم غرغر! 

حسبنا الله و نعم الوکیل، نعم المولی و نعم النصیر
نه همیشه همینطوره، از سرکارهم که میاد میزنه شبکه ورزش ببینه فوتبالی چیزی هست...الانم باهاش کاری ندار ...

یه چیزی که مشخصه غر زدن فایده ای نداره و بیشتر از اونی که به حل شده مشکل کمک کنه بیشتر پیچیده اش میکنه چون فرد مقابل هم شروع میکنه به عکسالعمل و معلوم نیست اخرش چی میشه! خب خدا رو شکر میگین موقعی که برنامه ورزشی نباشه توجهشون خوبه میتونین از همون موقعیت ها استفاده کنین و حرف بزنین با همدیگه... یکی از حلقه های مفقوده زندگیهای ما متاسفانه همین حرف نزدنه و قضاوت کردن های نا درست.

نظر منو بخاین حداقل بهشون بگین هر فوتبالی نیاز به نگاه کردن نداره و حداقل تیمهای مطرح رو فوتبال و والیبالشون رو نگاه کنند! تولیزیون ایران هدفش همینه که مردم بشینند پای تلویزیون اگر نه اینهمه هزینه برای خرید حق پخش این بازیها به صورت زنده پرداخت نمیکرد.

نظر من اینه که با راحتی میتونین با حرف زدن کاملا در صلح و صفا این مشکل رو بهبودش بدین. فقط حواستون باشه حرفهاتون تبدیل به بده بستون نشه، اگر دیدین به اون سمت داره میره و شروع کردین به بیان نقاط ضعف همدیگه تا امتیاز بگیرین بحث داره به بیراهه میره...

حرف دلتون رو بزنین و مطمئنم نتیجه خوبی میگیرین... در ضمن آقایون بخصوص بعد از خستگی روزانه نیاز دارن یه کم برن تو غار تنهاییشون، این مورد رو هم فراموش نکنین... بخصوص هر ماهی یا هر دو سه ماهی یکبار چند روزی تنهاشون بگذارین! خیلی به بازیابی روانی شون کمک میکنه!

موفق باشین

تایپیک خوبیه. شاید سوالات ذهنی دو جنس مخالف از هم رو پاسخ بده. استارتر هم انصافا با دقت نظر پاسخ میده. امیدوارم این حسن نظر و اعتماد متقابل باشه و نقطه امید.

یه نکته ای توی مطالب خوندم که کاربری عنوان کرده بود خانمی زیبایی ظاهری داره و آرام و در مقابل خانمی دیگر بدون زیبایی و قد فلان و آقا به سمت اون خانم جلب شده. به نظر من زیبایی سلیقه ایست و معیار نداره. مثلا عده ای از افراد چاق خوششان می آید و عده ای برعکس. اون چیزی که مهمه تیب های شخصیتی افراد است که باید به اصطلاح هم کُف باشن (قدیمی ها میگفتن در و تخته باید با هم جور باشه). نکته دیگر در مورد بحث زیاده خواهی و تنوع طلبی بود. این نکته هم در جامعه امروز به شدت داره اپیدمی میشه یعنی تمام موارد و نکات از طرف همسر رعایت میشه یا به اصطلاح تطمیع میشه ولی باز طرف مقابل به انحراف کشیده میشه. اینجا بحث هیجان کاذب پیش میاد. ماهواره ها، شبکه های اجتماعی و روابط های باز خانوادگی طرف رو سوق داده به زیاده خواهی یعنی توی ذهن و دل طرف اینقدر موارد دیده شده و آورده شده که فرد به همسر خود بسنده نمیکنه و خواهان بیشتر هست. حتما حکایت آب شور به آدم تشنه رو شنیدید. توی این زمان طرف هرچقدر جلوتر میره سیری نداره. به نظر من در این موارد باید حتما به روانپزشک مراجعه بشه.

در هر صورت امیدوارم در کنار این تبادل نظرات تجربه ای مفید از همزیستی و روابط اجتماعی پیدا کنیم.

تایپیک خوبیه. شاید سوالات ذهنی دو جنس مخالف از هم رو پاسخ بده. استارتر هم انصافا با دقت نظر پاسخ مید ...

ممنون از اینکه نظرتون رو برامون نوشتین...

راستش من خیلی دوست داشتم فرصت بیشتری داشتم و مطالبی که عمومی هست و احتمالا برای عموم از نظر یه مرد یا بهتر بگم از نظر خودم خوبه رو بگذارم ولی خب فرصت کمه..امیدوارم که فرصت بیشتری پیدا کنم و بتونم بیشتر اینجا سر بزنم چون این بحث و تبادل نظر به شخصه برای خودم بسیار مفیده و میدونم خیلیهای دیگه هم میتونند ازش استفاده کنند ولی یه کم تابوی جامعه و عرف جامعه اجازه این بحث ها رو نمیده... که شاید دنیای مجازی خیلی به این قضیه کمک کنه. ممنون

تا جایی که میدونم ماهواره در تنوع طلبی آقایون تاثیر کمتری داره، به نظرم پیشرفت جامعه و بخصوص خودشناسی ادمها در سنین میان سالی و بالای 40 سال خیلی میتونه توی این قضیه تاثیر داشته باشه...

موفق باشین

عذر میخوام یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین

یه آقای ۳۷ ساله تو رابطه ای که از اعتماد کردن میترسه و هنوز از انتخابش مطمئن نیست و احتیاج به مدتی تنهایی داره چون حس میکنه طرف مقابلش رابطه رو push میکنه ( یعنی رابطه سریع تر از چیزی پیش میره که اون میخواد ) و خودش رو بدون توضیحی کنار میکشه ( قبلا هم این اتفاق بک بار افتاده ) حالا اگر خانم بخواد مدتی بهش فرصت تنها بودن بده (بدون هیچ گونه تماس) چه مدت میتونه مناسب باشه ؟ خودم ۴ هفته مد نظرم هست ولی از طرفی نگرانم فکر کنه من ولش کردم و کلا ول کنه رابطه رو . به نظر شما ۴ هفته مناسبه ؟

یه توضیح هم بدم . از حدود هشت سال قبل دختر خانم به این آقا علاقه مند میشه  و علاقه ش رو ابراز میکنه اما این آقا اهمیتی بهش نمیده چون اولا دختر خانم ۱۱ سال از این آقا کوچک تر هست و اینکه اون زمان موقعیت این آقا خیلی بالاتر از خانم بوده اما الان با هم برابرن . حالا بعد از هشت سال اتفاقی همدیگرو چند ماه پیش دیدن و آقا تمایل نشون داده که دختر خانم رو ببینه اما هنوز مردده و یک بار گرم و راحت و صمیمیه و یک بار میترسه و کنار میکشه

2810