2777
2789
مامان سهند هنوز که پسرت اول مدرسشه بهتره برای انجام تکالیفش بهش جایزه بدی اما بگو :اگه علاوه بر نوشتن تکالیف دفتر و خطش تمیز و خوب کامل هم باشه 2 تا جایزه داری اما جایزه دوم رو خودت بگو تا برات چی بخرم)ولی در حد متعارف چون یهو میگه خب موتور سیکلت بخر(چشمک)

شما برای اینکه سهند مطلبی رو حفظ کنه چطور بهش یاد میدی؟قبلا هم گفتم این پسر ما تا چیزی رو دوست نداشته باشه حفظ نمیکنه.مثلا یک سوره هم بلد نیست.اما شعرهاشو خوب حفظه.تیتراژتمام کارتنها رو که دوست داره حفظه اما وقتی بهش میگم یه کلمه بگو که اولش مثلا خ باشه کلی طول میکشه تا بگه تازه بعضی وقتها هم یادش میره اولش باید خ باشه میگه میخ.(ههههههه)
مرسی گلشنگ جون امیدوارم کردی خدا کنه پسر من هم تا 5 سالگی مهارت دستش خوب بشه البته الان تو مهدشون یکسری بچه های 3 ساله هم هستند که قشنگ نقاشی می کنند البته به قول تو استعداد های بچه ها با هم متفاوت پسر من حفظیجاتش خوبه و زبان هم خیلی دوست داره اما همونطور که قبلا گفتم چون تا 4 سال همش تو خونه تنها بوده ارتباطاتش با بچه ها خوب نیست با بزرگتر ها خوبه ولی بابچه ها نه الان یک کم بهتر شده از وقتی مهد رفته کلا پسر من تا 2 سالگی همه چیزش خوب بوده و جزو بچه های advanced بوده اما از 2 سالگی افت کرده خودم فکر می کنم اون موقع ها خیلی باهاش کار میکردم با این که کارمند هم بودم اما مدتیه زیاد براش وقت نمی ذارم انگار آدم سنش بالا میره دیگه حوصله بچه نداره شما ولی اینطور که معلومه خیلی برای گل پسرت انرژی میذاری آفرین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلشنک جون. امیدوارم خودت و گل پسرت خوب باشین. در ارتباط با سرماخوردگی هاش می خواستم بگم می تونی وسیله ای بنام بینی واش رو از داروخونه ها تهیه کنی و داخلش کمی آب نمک رقیق و ولرم بریزی و بعضی شبها به پسر گلت کمک کنی تا بینی شو شستشو بده. اینطوری از ابتلا به آنفولانزا و سرماخوردگی هم جلو گیری می کنی. چون خیلی زود به زود و شدید هم سرما می خوره بهتره که یه متخصص گوش و حلق و بینی یا اطفال معاینه کنه و مشخص بشه که سینوزیت داره یا نه . در هر صورت استفاده از بینی واش فوق العاده موثره. امیدوارم محمد اقای گلم دیگه سرمانخوره و خیلی زود به پیش دبستانی و شرایط اون عادت کنه. نکته دیگه اینکه خیلی در درسها همپای بچه نباش چون عادت می کنه و بعد بجای اینکه در سالهای آتی به یه دانش آموز موفق تبدیل بشه و نتیجه عکس می گیری .اجازه بده همراه با کنترل تو بتونه مستقل و موفق جلو بره.یادت نره که مرد بزرگ آینده است و باید رو پای خودش باشه. من خیلی درگیر مدرسه سینا هستم .بنابراین خیلی نمی تونم به اینجا سر بزنم در هر حال همچنان دوستت دارم و امیدوارم خودت و گل پسرت همیشه موفق و سربلند باشین.در ضمن من هیچوقت در تمام دوران زندگیم عادت نداشتم با کسی قهر کنم و هیچگاه هم بکار نمی برمش شیطونک ناز.
ممنون گلشنک جان راهکار های خوبی رو معرفی کردی اما حقیقتش فکر می کنم شاید من زیادی حساسم و نباید تا این حد روی تمیز نوشتن تاکید داشته باشم اما به تجربه بهم ثابت شده اولین حرف اولین کار و خیلی دیگه از اولینها روی سهند و شاید تمام بچه ها خیلی تاثیر داره می ترسم شل بگیرم و دیگه بعدها نتونه تمیز و با دقت بنویسه و همینطور عادت کنه.مامانم گاهی که مشق نوشتن سهند رو می بینه میگه زیادی به این بچه گیر میدی اما مثلا وقتی داره عدد 4 رو می نویسه که دسته اش اومده زیر خط می گم نه خط رو ادامه نده تا روی خط که رسید تموم دیگه چیزی ننویس اما مادرم میگه خوبه انقدر سر به سرش نذار اما اگر از الان دقت کردن رو یاد نگیره بعدها براش سخت تر میشه.خلاصه که بساطی داریم دیدنی البته همه مامانها بخصوص پیش دستانی ها و کلاس اولی ها این برنامه رو به کرات توی خونه دارن می بینن
عطرهای گرون قیمت رو بی خیال.آدم باید بوی اعتماد بده
حقیقتش سهند هم همینطوره یعنی تا نخواد چیزی رو یاد نمی گیره و اگر یاد بگیره تکرار نمی کنه.اما فقط با تکرار زیاد هست مه میشه چیزی رو به کودک آموزش داد.سهند چون از پارسال مهد رو میرفت و اکثرا پایتختها رو تمرین کرده وبدن اونجا الان بدون اینکه من اسم کشورها رو بگم خودش اسم اونها و پایتختشون رو پشت سر هم ردیف میکنه اما در مرود شعر اینطور نیست حالانمی دونم چون مهدش با وجود تذکر من متن شعرها رو بهمون نمیده اینطوریه یا نه.
هلن تو کجا بودی دخترگل!!!عیب دنیای مجازی اینه که کلمات رو میشه با هزار جور لحن مختلف خوند.کلمه(قهر)که نوشتم از اون کلماتی بود که بچه ها میخوان مامانشونو مجبور کنن تا حرفشونو گوش کنه.هی میگن مامان اگه نیای باهات قهرم ها.(ههههههههههه)
ممنون از توصیه های پر فایدت

در مورد پسملم هم باید بگم که حتی به مشاوره هم نمیاد از ترس قالب تهی میکنه فکر میکنه دکتراطفاله.ازش میترسه .باید از دکتر روانشناس البته اگه قبول کنه بخوام که تو دانشگاه یا جای دیگه با پسرک ما صحبت کنه.عجب حکایتی شدها.حتی دیگه از پارک و فروشگاه و مهمانی شلوغ هم استرس میگیره .قبلا میرفتیم بیرون همینطور سرش رو مینداخت پایین و میرفت اما حالا...
سلام سلام
منم 2تا پسر دارم که یزرگه نیمه 2 سال 82 هستش و الان پیش دیستانی میره
راستی میخواستم بپرسم بچه های شما دولتی میرن یا غیر انتفاعی؟
اخه پسر من اصلا تکلیف نوشتنی نداره
سلام گلشنگ جون مامان سهند بلفی جون بچه ها چه جالب اینجا بچه ها همه پسرهستند . بلفی جون به پسر من فقط تکلیف یک مقدار رنگ آمیزی داره. فکر کنم اکثرا بچه ها غیر انتفاعی هستند. راستی پسر کوچیکت چند سالشه؟ خوش به حالت که زرنگ بودی دومی رو هم آوردی!
سلام به همه مامانای مهربون
من امروز این تاپیکو دیدم!
منم یه پسر پیش دبستانی دارم که تو مهد داره این دوره رو میگذرونه.

بلفی جون پسر من هر شب یه صفحه مشق دارن.یه شب خواندن مثلا چه کلمه هایی اولشون آ است؟ که یا شکلشو میکشه و یا باید عکسشو از یه جا برداره و به دفترش بچسبونه.
یه شب علوم که مثلا با چی بو میکنی و ......
یه شب ریاضی که مفهموم بالا و پایین و چپ و راست و اینا هست
ویه شب نوشتن که خط کج و صاف و .... مربی بهشون سر مشق میده و مینویسن.البته تمام مشق شبشون از رو کتاباییه که روزش تو کلاس کار میکنن.کتاباشونم اسمش شاپرک بود و روش نوشته بود همگام با برنامه ریزی آموزش و پرورش هستن.

اونا دو روزم کلاس زبان دارن و یه روز هم موسیقی.
ولی نسبت به پارسال اصلا علاقه ای به زبان نداره .منم اصرارش نمیکنم که زده نشه ولی میگه مامان امسال خیلی درساش سخته!
حالا بهم بگین چیکار کنم واسه زبانش ؟نمیخوام زیاد بهش اصرار کنم ولی اینجوری میترسم عادت کنه؟
سلام به دوستان خوب و عزیز می بینم که تعدادمون داره بیشتر میشه.همیشه فکر می کردم دیگه غیر از من و گلشنک کسی بچه توی این سن نداشته باشه که نمیاد.
آزاده جون تکلیف سهند فقط در حد نوشتن اعداد تا 5 و برخی حروف هست مثل ر ب س ن د
سلام به
مامان سهند.کتی.شیده.آزاده.بلفی.هلن.وبقیه دوست جونها
بلفی عزیز
پسرما که تا اونموقع که قدم رنجه میفرمودند.تکالیفش رو تو مدرسه باید انجام میداد.تو خونه کاردستی و نقاشی و رنگ آمیزی داشت.کلی دفتر و کتاب ومدادو ...تو مدرسه داشت.و فقط دفترش رو میاورد تا براش نقاشی اون حرفی که یاد گرفته بود رو براش بکشم.یا عکسشو بچسبونم مثل آزاده جون.و خمیربازی و ورزش و شعر و نقاشی و کاردستی و کارباقیچی و...........هم غیر از درسهاش بود.بعد هرماه آموزشها رو به ما هم اطلاع میدادن و میگفتن تمرین کنیم.یادش بخیر.

شیده جون پسر گلت کتاب رنگ آمیزی خرید؟علاقش بیشتر شد؟موفق باشی

آزاده جون آموزش موسیقی پسرت شامل چیه؟ساز خاصیو آموزش میدن یا نت یا ....آخه من اگه خود پسرم علاقه داشته باشه دوستدارم سه تار یاد بگیره اما همه میگن خیلی خیلی زوده براش.دوستان ،شما پسر یا دختراتون ساز خاصی رو آوزش میبینن.آخه خودم تا حدی آشنایی دارم اما همه میگن خودت یادش نده چون غیرحرفه ای یادش میدی برای کلاس هم هنوز خیلی زوده.

مامان سهند پسر گلت خوبه؟

هلن کجایی گلم؟

سلام به همه گلشنگ جون چه دخبر هنوز مهد نذاشتیش؟ آموزش کیف در مدرسه چیه؟ برای منم توضیح بدید. پسر من هم خوبه ولی هنوز کماکان به نقاشی ورنگ آمیزی بی علاقست. نمیدونم واقعا چی کار کنم؟ میترسم برای رفتن به مدرسه دچار مشکل بشه
کجایید خانومهای گل
پسر بنده از 3 مهد دیدن فرمودن و هنوز هیچکدام ثبت نام نکردن.پدرش میگه بگذار راحت باشه اصلا چندوقتی درمورد درس و مهد و مدرسه حرف نزن تا براش عادی بشه.نمیدونم .خودم هم دیگه اونقدر به این مساله فکرکردم که دیگه از هرچی مدرسه و مهده بیزار شدم.