2777
2789

الان مریض شدم و از اون موقع که ازدواج کردم بیمه نیستم الان اگع بخوام خ‌دم رو بیمه کنم شما چی رو پیشنهاد میدهید که هم درمانی باشه هم عمر باشه از همه مهم تر قیمتش مناسب باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قبل از ازدواجم شاغل بودم که همسرم موافق نبود. بعد از ازدواجم همسرم ادامشو بصورت اختیاری واریز میکنه تامین اجتماعی هم هست اما هزینش بالاس.  درمانی و بازنشستگی و از کار افتادگی امسال ماهی 310 تومن واریز میکنیم.  پارسال 260 تومن بود.  احتمالا بعد از زایمانم فقط بازنشستگی رو ادامه میدم و درمانی رو حذف میکنم که حدودا میشه 200. درمانی هم با بیمه سلامت ادامه میدم.  با مرکز مشاوره بیمه صحبت کردم گفت روستایی ادامه بدید خیلی بصرف هست اما هنوزم نمیدونم کدوم بهتره 😕😕 بیمه عمر هم اعتمادی بهش نیست بنظرم با این اوضاع مملکت که هر روز یکی از شرکتا و بانک ها و موسسات و غیره... کلابردار از اب درمیان. 

مگه ميشه فقط بازنشستگي رو داد و درماني رو حذف كرد؟

بله میشه.  اما اصلا قابل پیش بینی نیست و بهتره از نظر درمانی بخقوص ما خانمها حتما تحت پوشش باشیم.  من اگر درمانیشو حذف کنم بیمه سلامت رو برای درمانی فعال میکنم. اگر از طرف همسرتون بیمه باشید فقط بازنشستگی و از کار افتادگی رو رد کنید.