2777
2789
عنوان

دونه های سیاه پشت مبلم پیدا کردم

397 بازدید | 21 پست

یه دوبار هست که میخام جارو کنم یه سری دونه های ریز سیاه تو خونم پیدا میکنم اصن نه فلفل سیاه داشتم نه سیاه دونه 

نمیدونم چین ممکنه کسی ریخته باشه ؟ 

حالا شایدم اشتباه فک میکنما ولی برام خیلی عجیبه که از کجا اومده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا موش کجا بود

خونه ی قبلی منم آپارتمان طبقه دوم حتی یه سوسک نداشتم فهمیدم از راه تخلیه ی آب ماشین ظرفشویی اومده بود 

خدا رو شکر راه رو بستیمش حل شد 😖😖

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
خونه ی قبلی منم آپارتمان طبقه دوم حتی یه سوسک نداشتم فهمیدم از راه تخلیه ی آب ماشین ظرفشویی اومده بو ...

اخه انقد خونمون کوچیکه اگه باشه میبینمش بلاخره 

خونتون بزرگ بود؟

نه بزرگ نبود  

بعضی وقتا اشتباهی وارد سیستم فاضلاب منازل میشن و اگه راه بازی پیدا کنن میان داخل از ما توی همون کابینت زیر سینک مونده بود و کمی فضله دیدم تمیز کردم و تمام مواد غذایی باز رو دور ریختم و راه باز رو هم بستم و تموم شد 

انشالله که نیست ولی ضرری نداره چسب موش از داروخانه بگیری بذاری  

و اگه راه بازی دارید ببندید

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.