2777
2789
عنوان

خانومای عزیزی که لقاح نی نی شون دیر انجام شد لطفا یه لحظه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 66068 بازدید | 127 پست
همونی که پری عقب میفته ولی بی بی چک طولانی مدت منفیه و بعدشم تاریخ پریود با سونوگرافی دوهفته اختلاف ...

منم مثل شمام کی آز مثبت شد

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
منم مثل شمام کی آز مثبت شد

فک کنم 10 روز بعد تاخیر بیبی چک هاله انداخت و رفتم آزمایش دادم و گفتن باید 3روز دیگه تکرار کنی! 3روز بعدش مثبت شد

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوستان منم پری م ۹ روز عقب افتاده سه روز آمپول پروژسترون زدم پری نشدم روز موعودم بیبی زدم منفی امتحانی کیت تخمکگذاری زدم دو خط پررنگ افتاد و اقدام کردم  روز سی و پنج رفتم دکتر گفت به کیت اعتمادی نیست سونو واژینال کرد گفت به نظر نمیاد باردار باشی ولی ی چیزی ته دلم میگه روز سی و دو تخمکگذاریم بود واسه همین تو سونو واژینال چیزی ندید،به نظر شما کی برم آز بدم آخرین باری که بی بی زدم روز ۳۶ بود که منفی شد الان روز سی و نه در ضمن ی سقط هم داشتم

میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌
فک کنم 10 روز بعد تاخیر بیبی چک هاله انداخت و رفتم آزمایش دادم و گفتن باید 3روز دیگه تکرار کنی! 3روز ...

شما بی بی قبلش منفی بود؟

میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌
من یکی از موارد دیر لقاح هستم ماهی که باردار‌شدم تنها اقدامی که داشتم روز‌۱۶ پریودیم بود وقتی اخر ...

سلام ببخشیدمن هم پریم عقب افتاده شماسیکلتون چندروزست وعلایمی هم داشتین همراه باترشح 

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
سلام ببخشیدمن هم پریم عقب افتاده شماسیکلتون چندروزست وعلایمی هم داشتین همراه باترشح 

۲۸ روزه

هیچ علایمی جز علایم عادی  پریودی نداشتم

انگار میخای  پری بشی اما نمیشی.هر لحظه منتظرشی اما نمیشی

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع
۲۸ روزه هیچ علایمی جز علایم عادی  پریودی نداشتم انگار میخای  پری بشی اما نمیشی.هر لحظه م ...

من ۲۵ روزه هستم نه روزقبل پری رابطه محافظت نشده داشتم الان پنج روزه ازموعدم گذشته روزچهارم پری یعنی دیروزصبح بی بی چک معمولی زدم منفی شدهرلحظه حس مینم پری میخادبیادولی نمیاددردهای خفیف پری رودارم من نزدیکیم بین ۱۶ و۱۷ بوداونم توسیکل ۲۵ روزه امکان حاملگی است به نظرتووون بی بی چکم کی مثبت میشه دیروزکه چهارروزازموعدپری وااروزازنزدیکیم گذشته بودبی بی چک منفی شد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
من ۲۵ روزه هستم نه روزقبل پری رابطه محافظت نشده داشتم الان پنج روزه ازموعدم گذشته روزچهارم پری یعنی ...

چند روز صبر کن و ازمایش  بده

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع
چند روز صبر کن و ازمایش  بده

میخام اول بی بی چک بزنم بعدآزبه نظرت بی بی چک کی جواب میدع امروزدوازده روز ازرابطه گذشته کی بی بی چک بزنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40