2777
2789
عنوان

خانومای عزیزی که لقاح نی نی شون دیر انجام شد لطفا یه لحظه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 66070 بازدید | 127 پست

امروز سحر همسرم گفت حس می کنم نی نی تو دلته خیلی دلش نی نی می خواد تو این شش, روز هی میگه پری نیومد؟  اگر بار دار نباشم جفتمون خیلی دلمون میشکنه. 

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔
خوب اسپرم مونده تو لولت،چند روز بعد تخمک ازاد شده،،لقاح فقط روز تخمک گذاریه نه روز نزدیکی

فکر نمیکنم چون روز 15 ترشحات تخمک گذاری زیاد بود و میدونم که همون روز یا روز بعدش تخمک آزاد شده دیگه بعد از 4 سال اقدام و سونوهای زیاد برای تخمک گذاری خودم متوجه میشم چه روزی تخمک گذاری دارم متا سفانه با توجه به لکه بینی که یه مقدار دیشب و امروز دارم فکر میکنم دیگه قلب تشکیل نمیشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یه هفته تاخیر داشتم با خط کمرنگ مثبت شد فرداش آز دادم منفی بود دوباره بیبی زدم منفی شد یه هفته بعد رفتم سونو گفت باردار نیستی باز دیدم پریود نشدم رفتم دکتر دوباره آز دادم مثبت شد رفتم سونو واژینال گفت ساک نامنظم هست احتمالا پوچه اما دکی گفت شیاف بزار و صبر کن دوهفته بعد برو دوباره که رفتم صدای قلبش شنیده شد

اگر بپذیریم که همه ما از دم یک تخته کم داریم، زندگی دلپذیرتر خواهد شد.
من یه هفته تاخیر داشتم با خط کمرنگ مثبت شد فرداش آز دادم منفی بود دوباره بیبی زدم منفی شد یه هفته بع ...

مبارک باشه خدا رو شکر میشه منم دعا کنید خیلی دلم شکسته خدا نی نی تو برات حفظ کنه

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔
منم اقدامام روز 15 و 16 و 18 بوده و بعد از اون اقدام نداشتم امروز رفتم سونو میگه 6 هفته ای و قلب ندا ...

احتمالا رشدش کمه

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع
مبارک باشه خدا رو شکر میشه منم دعا کنید خیلی دلم شکسته خدا نی نی تو برات حفظ کنه

اگه لایق باشم گلم حتما، ممنون بابت دعای قشنگت.

من روزی که قرار بود پریود شم باردار شدم واسه همین سن سونو با تاریخ lmp نزدیک یه ماه اختلاف داره

نه برای شما دیر انجام نشده بعضی ها می گن 14 روز بعدموعد پری بی بی چکشون مثبت شده می خوام بدونم راسته ...

به منم میگفتن تاریخ پریدتو اشتباه میگی درصورتی که همچین چیزی امکان نداشت و هم یادم بود هم تو تقویمم علامت میزدم

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
من الان 6 روز پری نشدم همیشه پری هام منظمه ولی بی بی چک منفیه فردای پری هم آز دادم منفی بود ممکنه با ...

بعد حدود ده روز بیبی چک من یه هاله ی خیلی کمرنگ افتاد و رفتم آزمایش دادم گفتم 3روز دیگه باید تکراربشه! 3روز بعد دوباره آز دادم و زنگیدن گفتن دوباره بیا تکرارکنیم و بعدش مثبت شد

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
یعنی سقط میشه وقتی رشدش کمه ?

نه ربطی به سقط نداره

مثل پسر من سن محاسبه شدش از سن سونوگرافیش زیادتره دیگه

یعنی  جنینت یه هفته کوچیکتر از سنیه که با تاریخ پریودی محاسبه میکنن

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع