2777
2789
عنوان

خانومای عزیزی که لقاح نی نی شون دیر انجام شد لطفا یه لحظه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 66070 بازدید | 127 پست
خواهری سقط شدن اولی 8هفته و دومی6هفته 

آخی عزیزم 😔😔😔😔

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم تو هر دو بارداری روز موعدم مثبت شد و روز قبلش همه حالات پریود رو داشتم.اگه پریودی منظمی دارید خیلی راحت میتونید روز تخمک گذاریتونو مشخص کنید و اون روز و دوروز قبل و دوروز بعدش نزدیکی کنید و دو هفته بعد بیبی چک مثبت میشه

گر نگهدار من آن است که من میدانم/شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  
درد پریودی داشتم ده روز تمام تا حدی که ببخشید توی لباس زیرم نوار میذاشتم میرفتم بیرون میکفتم یهویی ...

وای منم همینم همش میگم دیگه پری اومد دل دردو کمر درد و پا درد دارم تخمدان راستم هم خیلی تیر میکشه

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔
من یکی از موارد دیر لقاح هستم ماهی که باردار‌شدم تنها اقدامی که داشتم روز‌۱۶ پریودیم بود وقتی اخر ...

واقعا امکان داره همچین چیزی ? چند هفتگی برای سونو قلب رفتید ?و به حساب خودتون چند هفته بود

من  که فقط دهم و نوزدهم پری نزدیکی داشتم،،معمولا هم پری هام سی روزست،نمیدونم لقاح موقع کدوم نزدیکی انجام شد 😏

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
واقعا امکان داره همچین چیزی ? چند هفتگی برای سونو قلب رفتید ?و به حساب خودتون چند هفته بود

یادم نمیاد 

پسر من الان۹سالشه اخه

ولی تا جایی که یادم میاد اولین سونو رو ۷هفتگی رفتم

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع
من  که فقط دهم و نوزدهم پری نزدیکی داشتم،،معمولا هم پری هام سی روزست،نمیدونم لقاح موقع کدوم نزد ...

لطفا برای من دعا کنید که باردار باشم من منتظر معجزه ام😔😔

در اصل تخمک گذاری چهارده روز قبل موعد بعدیه،،اگه موعداتون سی روزه باشه احتمال خیلی زیاد شونزدهم تخمک گذاریه

لطفا برای من دعا کنید که باردار باشم من منتظر معجزه ام😔😔

میشی عزیزم ،من اونقدر ناامید بودم که به پرورشگاه و حرفهای مردم بعد اون فکر میکردم

اونوقت امکان اینکه تخمک ضعیف باشه هست چون میگن بعد از روز ۱۶پریود تخمک ضعیف میشه؟یا حاملگی سالم خواه ...

خیلی این اتفاق براشون افتاده و بارداری سالمی داشتن فکر نمی کنم در کیفیت تخمک تاثیر داشته باشه

میشی عزیزم ،من اونقدر ناامید بودم که به پرورشگاه و حرفهای مردم بعد اون فکر میکردم

شما نی نی تو دلت داری توی این ماه عزیز برام دعا کن لطفا