شبنم قلی خانی یکی از بازیگران محبوب ایرانی درباره بارداریش برای خانم های نی نی سایت صحبت کرده و احساسات و تجربیاتش رو به اشتراک گذاشته. شبنم جان در مصاحبه اختصاصی که با نی نی سایت دانجام داده از فعالیتها و کارهایی که در طول بارداری انجام داده برای شما صحبت کرده.
تا چه اندازه با این بازیگر جوان تجربیات مشترک دارید؟
نظرتون درباره نوع بازی و فیلم هایی که در آنها ایفای نقش کرده چیه؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
من واقعا ازش خوشم میومد ولی اون دوره که رفت خارج و دیگه بازی نکرد والا از ذهنمون دراومد از موقعی هم که برگشته دیگه من سریال های ایرانی رو نگاه نکردم نظر خاصی داشته باشم ولی در کل یه خانوم با شخصیتِ که در نوع خودش آدم موفقی هم محسوب میشه مصاحبه ی خوبی بود
با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣