2777
2789
عنوان

شبنم قلی خانی رو چقدر دوست دارید!

| مشاهده متن کامل بحث + 4767 بازدید | 98 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مصاحبشو نخوندم خودشو دوس دارم 

پس خواندن مصاحبه این بازیگر برای شما خالی از لطف نیست. همچنین آشنایی بشتر با خصوصیات اخلاقیش

بله عزیزم . موضوعات تاپیک های این قسمت از تبادل نظر رو بنده ایجاد می کنم

خاتم تهرانی چرا به انتقادها رسیدگی نمیکنید .

اگثرا با گوشی همراه هستیم با یه صفحه 5 اینچی کلی تبلیغ تو چشمه واقعا اذیت میشیم .

مخصوصا همین حالا که دارم تایپ میکنم و بالای صفحه کلید بامیلو چشمک میزنه واقعا اذیت کنندس 

خواهشا کمترش کنید .

سرعت سایت هم به شدت پایبن میاد .

ممنون 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

یه بازیگر بدون حاشیه اس ومن مصاحبه اشون خوندم خیلی متین وموقر توضیح دادن درکل منم بدم نمیاد ازشون همیشه یه چهره معصوم خودشونو نشون دادن 

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه

سلام خانم تهرانی 

با تشکر 😃

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

ب نظرم بازیگر توانا و بی حاشیه ای هستن،آروم بودن و معصومیت چهرش رو دوس دارم و با دیدنش همیشه یاد فیلم مریم مقدس میفتم، کاربری  ک گفتن نقشاش همیشه مثبت بوده،ب نظرم نقش منفی اصلا ب ایشون نمیاد بخاطر شخصیت آرومشون

خانم تهرانی عزیز واقعا کاربرا گلایه مندن

لطفا به صحبت هاشون گوش کنین تا جو سایت آروم تر بشه

اگه امکانش هست درخواست دوستیم قبول کنین

یه مطلبی هست که ایمیل زدم اما رسیدگی نشد

و تابستون قول رسیدگی داده بودین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

به نظر من هميشه يه ارامش خاصي تو خودش داره و من به اين حسوديم ميشه دوسش دارم به خاطر ارامشش و اخلاق خوبش

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

حسش واقعا حسیه ک ی مادر باید داشته باشه خیلی خوب بود ارام بخش 

منم دقیقا با مادری دنیام کلااا عوض شد 

ارزو دارم موفق باشن و همیشه سالم و همه مادرا بدور از درگیری ذهنی با کمک همسرشون حس خوب مادر رو تجربه کنن 

خانم تهرانی عزیز واقعا کاربرا گلایه مندن لطفا به صحبت هاشون گوش کنین تا جو سایت آروم تر بشه اگه ام ...

آف شدن 😞😐

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

والله ایشون هنوز نمیدونن زمین دور خورشید میگرده یا خورشید دور زمین!!!!!!!!!

پس وقتم تلف نمیکنم مصاحبشو بخونم

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
2810