2777
2789
عنوان

راهنمایی برای سفر به قشم

6631 بازدید | 7 پست
مامانهایی که تجربه رفتن به قشم دارید دو شب و سه روز برای این سفر کافیه یا نه
یک سوال دیگه هم دارم: از اونجایی که با تور برای نی نی زیر یکسال هم مثل بزرگسال هزینه دریافت می کنند
بدون تور رفتن به صرفه تر نیست؟
سلام
من پارسال همین موقع قشم بودم. آره این تعداد روز کافیه .
به نظر من خودت بری به صرفه تر ماهم خودمون رفتیم ما جا داشتیم ....
من امسال می خواستم برم زنگ زدم چند جا پرسیدم گفتن 360 هزارتومان به بالا چون بیلط قشم شده 199 هزار تومان تور به شما شام هم نمی ده صبحانه هم با هتل تازه بچه ات که تخت جدا هم نمی خواد به نظر من اینترنتی توی یکی از هتل ها جا رزرو کن برو آنجا ببین چقدر به صرفت می شه هزینه ات کلی کم می شه.
خوش بگذره
الهه جان سلام.من کارمند تورهای داخلی در آژانس هواپیمایی هستم.عزیزم بابت نوزاد زیر 2 سال شما باید فقط 10 درصد هزینه بلیط رو پرداخت کنید یعنی تقریبا 20 هزار تومن. چون نی نی شما تخت مجزا و وعده غذایی مجزا نمیخواد. پس تور براتون به صرفه تره . من شماره ام رو برات میذارم اگر خواستی می تونی تماس بگیری که با هم صحبت کنیم.
44512196 خانم بیاتی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهه جان سلام.من کارمند تورهای داخلی در آژانس هواپیمایی هستم.عزیزم بابت نوزاد زیر 2 سال شما باید فقط 10 درصد هزینه بلیط رو پرداخت کنید یعنی تقریبا 20 هزار تومن. چون نی نی شما تخت مجزا و وعده غذایی مجزا نمیخواد. پس تور براتون به صرفه تره . من شماره ام رو برات میذارم اگر خواستی می تونی تماس بگیری که با هم صحبت کنیم.
44512196 خانم بیاتی
2805
الهه جان بلیط قشم الان 199 تومن شده اما اگه شما با تور بری پروازچارتر میگیری که همیشه زیر این قیمته و هتل های که گارانتی آژانس هستن و قیمت بهتری دارن.من بهت توصیه می کنم اصلا این ریسک رو نکن که خودت بری. سفر خوبی داشته باشی
من الان برات یه مثال میزنم . بلیط تک بدون هتل استانبول کمترین قیمتش الن 350 تومنه. ولی برای همین چهارشنبه ما تورش رو با پرواز رفت وبرگشت و هتل 4 ستاره به مسافر میدیم 250 تومن.خودت میتونی مقایسه کنی
ساویر جان من قبلا از یک آژانس پرسیدم برای هتل نخل زرین گفته نفری 218 هزار تومان حتی برای نی نی زیر یک سال چون چارتر بود. پس با توجه به قیمت بلیط که 199 هزار تومان هست و هزینه 2 شب هتل شاید زیاد با بدون تور تفاوتی نکنه
سلام دوستان
میخواستم بپرسم آیا قشم رو هم میشه خودمون بریم؟یا حتما باید با تور باشه؟اگه نوروز بخوایم خودمون بریم هتل یا خانه ی اجاره ای راحت گیرمون میاد؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدین.....