2777
2789
عنوان

مامانای نی نی های متولدین مهر 89 بیاین با هم دوست بشیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 391876 بازدید | 10061 پست
مرمر جون.قد تولدش 40 بود حالا حدود57 شده اما هنوزم ریزه میزه است.اسمش محمد مهدی.

من به نینیم پستونک میدم اما فقط موقعی که میخواد بخوابه.چون همش دستش رو میخوره یا چشمهاش رو میماله اما با پستونک آرام تر میشه و بهتر میخوابه بعد خوابش که ببره در میاد از دهنش .اما وقتی بیداره اصلا حاضر نیست بخوره.اگر خواستی پستونک بدی حتما از نوع ارتدنسی بده.سعی کن خیلی بهش وابسته نشه که بخواد مدام توی دهنش باشه.اینجوری خیلی بده.اما موقع خواب برای پسر من خیلی آرامش میاره.
هیچ وقت به خدا نگو که مشکل بزرگی دارم،به مشکل بگو که خدای بزرگی داری..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان
یه سوال
نی نی من از اول تولدش معدش شل کار میکرد روزی چند بار ومن فکر میکردم طبیعی .اما مامان شوشو میگفت حتما شیرت خیلی چربه واینطوری نی نی وزن نمیگیره !!!!!!!!
وبعد که شیر خشکی شد رنگ مدفوعش خیلی تیره شدوسبز یا گاهی مثل رنگ سیمان بود ویکروز در میان .مامان شوشو میگفت حتما شیر بهش نمیافته!!!ورنگ مدفوع نوزاد مهمه!!!!!!!!!!!!به دکترش بگو .
اوایل نان 1 میدادم هوماناو اس ام ای گلد رو هم امتحان کرده بودم وبا دکتر که صحبت کردم اپتامیل براش داد من نفهمیدم اینو برای بد شیر خوردنش داد برای کم وزنیش داد یا برای رنگ مدفوعش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!1!!!!!!!!!!
خوب شده بود ولی الانم که سوپ میدم دوباره معدش همونطوری کار میکنه .
واقعا رنگ مدفوع مهمه ؟؟
ههههههههووووووررررررررررراااااااااااااااا
دیروز تو سوپ نی نی یه کم کره ریختم و کمی کدو بهتر خورد ودیشب 2صبح بیدار شد یه کم بهونه گرفت اما تو بیداری شیرشو خورد من فکر کرد خیلی گشنه بوده حتما اما صبح هم که بیدار شد دوباره حدود 150 سی سی تو بیداری شیر خورد.
سلام .......
گلی جون منم از آخر اسفند غذای کمکی رو شروع میکنم......
هانیه جون خدا برات نگه اش داره...نسبت به قد تولدش بد نیست...یه جایی خوندم قد در 5 ماهگی باید بین 8 تا 10 سانت بیشتر از قد تولد بشه.....ماشالا خوب رشد کرده....
مامان زهرا جون...لثه محمد امین دیگه خون نیومد اما یه کوچولو سفیدی دندونش داره پیدا میشه...راستی دیشب یه بار غلت زد .....خیلی خوشحالم
مامان زهرا جون اگه شیراز هستی یه کتاب بهت معرفی میکنم بخر...عالیه....همه سوالای رو دکتر اطفال جواب داده....منم مشکلی که شما داشتی رو داشتم...رنگ مدفوع سبز رنگ....تقریبا 3 ماهه اینطوریه...مامانم میگفتن سرما خورده حتما ببر دکتر...بردمش دکتر ...دکتر گفت رنگ مدفوع به تنهایی بدون علائم دیگه کوچکترین اهمیتی نداره.....کتاب دکتر،نوزاد من رو از مطب دکترش خریدم (نوشته دکتر احمد مدنی فوق تخصص اطفال واستاد دانشگاه شیراز)توی این کتاب به تمام سوالات اینجوری جواب دادن وتا حد زیادی از نگرانی در میاین.......اگه سوالی یا مشکلی تو ذهنتونه که نمی دونید طبیعیه یا نه بپرسید تا براتون متن کتاب رو در اون مورد بذارم
سسسسسسسسسسلللللللللللللللام
به به عجبه بالا خره ما مامانای مهر 89 رو دیدیم هر دفعه میام نی نی سایت تو کانون متولدین رو نگاه می کنم ببینم خبری از مهری های 89 نیست.
برو بچس حالتون خوبه؟
پسر من مهر 89 اومد دنیا
من هم غذای کمکی اش را از اواخر فروردین شروع می کنم؟
کسی نیست؟ با هم بچتیم؟
2810