2777
2789

نامزدم اصلا درباره ی مسائل کاری اش با من حرف نمیزنه مثلا من دوست دارم درکنار حرف های زورمره و...از کارش هم برام بگه اما نمیگه مثلا بابام به مامانم میگفت اتفاق هایی که افتاده تو محل کارش و همکار هاش مامانم هم به بابام می گفت اما نامزد من نمی گه چجوری بهش بگم بگو😅 یه مقدار هم درون گرا هست خودش میگه دوست دارم تو حرف بزنی من گوش بدم منم دوست دارم اونم تعریف کنه اما نمی کنه بعد تنها واکنشی که میده یا سرش رو تکون میده به معنی فهمیدم درست میگی یا میگه خب بعدش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت سوال کن. البته جوری که فضولی تلقی نشه. بپرس شغلش چیه؟ دقیقا چیکار میکنن؟ چجوری کار میکنن؟ 

بیشتر راجع به کاری که خودش انجام میده سوال کن.مردا دوست دارن از کارشون سوال کنی تا با آب و تاب از خودشون و تواناییهاشون تعریف کنن برات. وقتی با اشتیاق ازش سوال کنی و اشتیاقتو ببینه اونم شروع میکنه حرف زدن.

من یه خواستگار داشتم درونگرا بود و میگفت با هرکسی ارتباط نمیگیره. اولین باری که همدیگرو دیدیم چنان باهاش ارتباط گرفتم که دوساعت تموم اون حرف میزد 🤣🤣🤣

شما سر حرف رو باز کن . 

یواش یواش عادتش بده به صحبت کردن

ب مرور زمان درس میشه

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

خودت سوال کن. البته جوری که فضولی تلقی نشه. بپرس شغلش چیه؟ دقیقا چیکار میکنن؟ چجوری کار میکنن؟ بیشتر ...

شغلش رو اینا رو میدونم 

مثلا میگم امروز چطور گذشت برات چیکار کردی

میگه مثل همیشه بود تک و توک حرف میزنه من حرف زدن باهاش رو خیلی دوست دارم اونم میگه منم دوست دارم تو حرف بزنی من گوش بدم بعضی موقع ها هم میگه چی کار داری بدونی تو محل کارم چه اتفاقی افتاده و خودت ات رو درگیر مسائل کاری من نکن خسته میشی 

شما سر حرف رو باز کن . یواش یواش عادتش بده به صحبت کردنب مرور زمان درس میشه

روش دارم کار می کنم 😅

نسبت به اوایل نامزدی مون بهتر شده درباره ی مسائل خانوادگی و... باهم حرف میزنیم اما خب مسائل کاری اش رو نمیگه فقط 

شغلش رو اینا رو میدونم مثلا میگم امروز چطور گذشت برات چیکار کردیمیگه مثل همیشه بود تک و توک حرف میزن ...

ببین یا هنوز باهات احساس راحتی و صمیمیت نمیکنه یا شاید محیط کارش جوریه که ممکنه تعریف کنه برات حس کنه حساس بشی. 

در کل آدما یه ویژگی دارن به اسم نیاز به صمیمیت. ادمایی که نیاز به صمیمیتشون بالا باشه از همه چیز با بقیه حرف میزنن و راحت ارتباط میگیرن با بقیه. آدمایی هم که نیاز به صمیمیتشون کم باشه زیاد حرف نمیزن و شاید حتی مرموز به نظر برسن و خب همین باعث میشه شناختشون هم سخت بشه. 

اگر نامزدت از این دسته ی دوم نیست واسه اینکه حرف بزنید و صمیمیتتون بیشتر بشه سعی کنید علاقه های مشترکتون رو پیدا کنید و در مورد اونا حرف بزنید و اون کارا رو انجام بدین. 

مثلا اگر هر دو اهل فیلم دیدن هستین باهم فیلم ببینید و بشینید راجع به اون فیلمه صحبت کنید و تحلیلش کنید.

در کل اگر تفاوت شخصیتی زیادی دارید این مسئله رو خیلی جدی بگیر و بی تفاوت ازش نگذر. دوست داشتن کافی نیست تو یه عمر میخوای با یه ادم زندگی کنی. اگه تو برونگرا هستی و نیاز به صمیمیتت زیاده اذیت میشی با آدم درونگرا و ساکت.

من پدر و مادرم یه عمره دعوا دارن سر این تفاوتشون. پدرم اهل حرف زدن نیست و مادرم برونگراس و خیلی ارتباط گرفتن با پدرمو دوست داره اما سالهاس داره این نیازش سرکوب میشه و باعث دعواس.

روش دارم کار می کنم 😅نسبت به اوایل نامزدی مون بهتر شده درباره ی مسائل خانوادگی و... باهم حرف میزنیم ...

کارش چیه مگه؟

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

نظامی هست

شاید موضوع و اتفاقات جالبی برای تعریف نداره واقعا

شاید موضوع و اتفاقات جالبی برای تعریف نداره واقعا

شاید

شاید هم جون من خیلی استرسی هم اونم دیگه فهمیده وقتی میره ماوریت من دیگه هزار بار می میرم و زنده میشم تا برگرده فکر کنم برای همین دوست نداره تعریف کنه