2777
2789
عنوان

نینی و صاعقه + صدا

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 37 پست
واسه همون گفتم دلت واسه کی ضعف رفت😂😅😅😅😅

آقا باشه ، چه ربطی داره ، خب وقتی صدای بچه می ذارن معلومه که کامنت ها مربوط به بچست !!! آماده اید هر بحثی رو به یه چیز مسخره ربط بدید !😑😑😑

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
عكسش كه رو پروفت هست😕

عکس الانش منظورم بود ☺

(آقا هستم   ) ‌یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...!  از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چراخجالت بکشم؟؟بده بهتون گفتم تابفهمین ایشون اقان؟

می تونی ساده بگی آقاست ، بعد من مشخصه کامنتم مربوط به بچست !

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

خدا وکیلی من از کسی بدم نمیاد ولی بعضی پدر مادرا که از همه چی بچشون حتی از بوی مای بیبی خوشش میاد و عاشق دلدادشن فکر میکنن همه ملتم خوششون میاد از فرزند دلبندشان

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!

[QUOTE=] منم که باطعنه نگفتم نمیدونم چرااینجوری برداشت میکنین کسی م که چیزی نگه بهتون [/QUOTE]

من نمی خوام بحث رو بیخودی ادامه بدم ولی درست نیست ذهنمون این قدر ... باشه که هر چیزی رو به مسایل انحرافی ربط بدیم ، من قطعا اگه می دونستم استارتر آقاست این جوری پست نمی ذاشتم ولی اگه شما هم دنبال اطلاع رسانی هستید ساده بگید ، این جوری ذهن هر کسی هم به این مسایل نرفته باشه ، می ره

موفق باشید