2777
2789
عنوان

تسلیت فوت مبی می ناز، عضوی از خانواده نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 52126 بازدید | 778 پست
مریمممممممممممممممممممممممممممم عزیزم

دوست خوبم

بی شک یادت همیشه در ذهنم مییمونه .. مریم مهربومم بی شک درس هایی که ازت یاد گرفتم تو زندگی به بهترین صورت ممکن استفاده میکنم ..

تو اومده بودی به من و خیلی های دیگه درس استقامت و صبر رو بدی... ایمان به خدااا رو در وجودم زیاد کردی حرف های که میزدی با بقیه فرق داشت و چقد شیرین بود و به دل مینشست ...
مریم نازنیینم از حالا بیقرار روزی هستم که بیام ایران و هستی و اریا رو بگیرم بغلم و بوسشون کنممم انقد اریا رو بو کنم تا سیراب بشم از بوی ناب مریم ......... و اگر کاری از دستم بربیاد برای اوردن لبخند به لب هستی و اریا هر چند لبخند کوتاه!! دریغ نکنم ............. از خدای مهربانم که تو رو عاشقانه در اغوش کشیده است عاجزانه خواستارم که بهترین سرنوشت رو برای کودکانت رقم بزند ...

تو و تاپیکت رو همیشه تو گوشه ای از قلبم میزارم بعد از تو خنده هاممم رنگ دیگری دارن ولی مجبورم که بخندم زندگی کنم و مادری کنم و همسری کنم.. این قانون طبیعت است .. و من میدانم تو نیز این چنین میخواهی..

مریم دوست عزیزی بود که یاد شیرینش تا ابد در ذهن ما میماند به امید دیدار در یک دنیای دیگه ........

روحت شاد بانوی زیبـــــــــــــــــــــــــــــــــا
ای جان ای جان ای جان دارم میام به ایران😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روحش شاد
و یادش گرامی
. . .
** گروه رنگ سایـه **سایت رنگسایه : http://rangsayeh.ir کلوپ ویژه نی نی سایت : http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=27349 تاپیک سنجاق دار : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=922039 شماره تماس جهت سفارش : 09122204496
اللهم صل علیی محمد وال محمد وعجل فرجهم

خدا روحش را قرین آرامش نماید
نمایندگی فروش محصولات آرایشی بهداشتی گیاهی اوریفلم سوئد دومین برند برتر سال2017 تلفن 09309454669
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
مریم عزیز خدا رحمتت کنه روحت شاد

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا (ع). خدایا هزاران مرتبه شکرت. انشاالله همه به آرزوی قلبیشون برسن. آمین

روحت شاد اسوه ی صبر و شهامت

شیرینی ملاقات با الله گوارای وجود نازنینت مریم جان

همیشه در خاطرمی گلم ........

اللّهمَّ العَن قَتلَة اَمیرَالمُومِنین ( علیه السلام ) ...با افتخار و با تمام وجودم در برابرت سجده میکنم یا الله... اِنَّما مَثَلُ اَهْلِ بَیْتى فیکُمْ کَمَثَل سَفینَةِ نوحٍ علیه ‏السلام مَنْ(رَکِبَهَا) دَخَلَها نَجا وَ مَنْ تَخَلَّفَ عَنْها غَرِقَ؛ مَثَلِ اهل بیت من، همانند کشتى نوح است که هر کس سوار آن شد، نجات یافت و هر کس رهایش کرد، غرق گردید.
2810