2777
2789
عنوان

موقع ختنه بالا سر بچه تون بودید ❓

189 بازدید | 21 پست

من بودم ، وقتی پوست روی اندام تناسلی شو داشت میکشید پایین و سرش زد بیرون ، زیر پوست که یه نقطه متصل بود به خود اندام تناسلی رو کوتر زد و سوزوند در واقع انعقاد به وجود آورد که خونریزی قطع بشه 

الان این زیر همون نقطه کوتر سفید شده 😵‍💫

می‌خوام بدونم برای پسر شما رو هم کوتر زدن؟ 

جاش مونده یا رفته ؟ من میترسم جاش بمونه ، میمونه ؟ برای پسر شما کوتر زدن ؟ جاش رفت ؟ 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نبودم دکتر نذاشت. گفت باباش بیاد تو.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

جاش میمونه تیره تر از باقی جاها میشه

پس یعنی اینجاش سفید شده طبیعیه ؟

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
یکماه جاش می‌ره نگران نباش

خب پس خدا رو شکر بوس به همه تون که تاپیک های بچه داری رو هم جواب میدید 😁

نه نذاشت باشم ولی با کوتر ختنه نکردم چون شنیدم خوب نیس به روش حلقه ختنه کرد راضی بودم

منم پسرمو حلقه کردم دیگه 

یعنی میگی دکترای دیگه که حلقه میندازن این قسمت پایین که خونریزی داره رو کوتر نمیزنن ؟ بخیه میکنن؟

خب پس خدا رو شکر بوس به همه تون که تاپیک های بچه داری رو هم جواب میدید 😁

چیز نگران کننده ای نیست منم مثل شما بودم نمی‌دونستم.میترسیدم.اما مدتی داره بگذره درست میشه چند روزه از همه اول اینرنگه

منم پسرمو حلقه کردم دیگه یعنی میگی دکترای دیگه که حلقه میندازن این قسمت پایین که خونریزی داره رو کوت ...

نمیدونم ولی دکتری که من بردم کلا با کوتر مخالف بود من دقیق ندیدم چه کار کرد بعد ۱۰ روز هم حلقش افتاد واقعیت من دقت نکردم چه کار کرد  

یکماه جاش می‌ره نگران نباش

اسم کاربریت رو دیدم ناخودآگاه  این شعر که توی کتاب  بچه م هست و میخونم توی ذهنم پلی شد 

خدای مهربون من

یه کاری کن ماهی دم قرمز من 

سال دیگه 

بازم بهار رو ببینه 

تو سفره هفت سین ما 

باز بشینه 

2810