2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو

میخام برا کوچیک‌ کردن سینه هام برم بدنسازی 

ولی خیلی بزرگ هستن سایز۹۰

خودم چاق نیستم وزنم۶۸قدم ۱۶۹پایین تنه معمولی بالاتنه سینه درشت 

ولی میترسم بزرگ تر بشه 

به مربی چی بگم من 

یه بار یه مربی یه حرکتایی داد ک بدتر بزرگ شد

میخام برا کوچیک‌ کردن سینه هام برم بدنسازی ولی خیلی بزرگ هستن سایز۹۰خودم چاق نیستم وزنم۶۸قدم ۱۶۹پایی ...

سینه بافتش چربیه با ورزش تا حدودی کوچیک میشه 

ولی سایز ۹۰ با بدنسازی قرار نیس بشه ۷۵ 

و اینکه امکان نداره بزرگتر بشه چون اب میشه ن اینکه بهش چربی اضافه بشه 

فقط ی کوچولو ممکنه لیفت بشه ب بالا و باعث بشه بزرگتر دیده بشه 

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
میخام برا کوچیک‌ کردن سینه هام برم بدنسازی ولی خیلی بزرگ هستن سایز۹۰خودم چاق نیستم وزنم۶۸قدم ۱۶۹پایی ...

ورزش باعث بزرگ شدن سینه نمیشه

۹٠ هم خیلی بزرگه، شما باید صبور باشی

بری باشگاه خوب، مربی خیلی خوب

و بگی هدفت کوچک کردن سینه س

اما یادت باشه، همه جات کوچک میشه

چون بدن ما فقط یه قسمت و بزرگ و کوچیک نمیکنه

همه جا دچار تغییر میشه، اما سینه بیشتر

هوازی، ۲٠ دقیقه انجام بده، هر روز

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
سینه بافتش چربیه با ورزش تا حدودی کوچیک میشه ولی سایز ۹۰ با بدنسازی قرار نیس بشه ۷۵ و اینکه امکان ند ...

موندم تو دوراهی الان درسته بزرگه ولی پره شل نیست سفته 

میترسم برم آب شه شل بشه 

من بیشعور انقد قند مصنوعی شیرینیجات میخورم بدنمو ریختم بهم از فردا میخام حذف کنم موندم چی بخورم 

میشه راهنماییم کنی میرم سر کار مثلا میان وعده وی ببرم 

ورزش باعث بزرگ شدن سینه نمیشه۹٠ هم خیلی بزرگه، شما باید صبور باشیبری باشگاه خوب، مربی خیلی خوبو بگی ...

هوف کاش شرایط عمل داشتم 😭😭😭😭من مجردم اینه بخاطر همینا از بچه دار شدن هم متنفر شدم

موندم تو دوراهی الان درسته بزرگه ولی پره شل نیست سفته میترسم برم آب شه شل بشه من بیشعور انقد قند مصن ...

نون تست رژیمی با کره بادوم زمینی و کاکائوی بدون شکر این چیزا میتونی ببری .. هم طبیعیه هم سیر کننده 

یا ازین سالادای رژیمی ک تیکه های مرغ هم هس 

تنوع زیاده الان حضور ذهن ندارم حقیقتا

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
هوف کاش شرایط عمل داشتم 😭😭😭😭من مجردم اینه بخاطر همینا از بچه دار شدن هم متنفر شدم

نغذیه هم رعایت کن با تمرین ایشالهه که نتیجه میگیری ولی بیشتر فرم میگره سینه و اگه بافتش آب هم بشه درصد لاغریش  زیاد نیست

نون تست رژیمی با کره بادوم زمینی و کاکائوی بدون شکر این چیزا میتونی ببری .. هم طبیعیه هم سیر کننده ی ...

باید برم بخرم 

برا فردا صبح نون پنیر هم بده یا خوبه با گردو یا اینا هم چاق کننده لبنیات هم باید کم کنم

2810