2777
2789
عنوان

ملاک ازدواج

742 بازدید | 46 پست
با سلام ببخشید.من از یه خانواده معمولی بزرگ شدم ولی به خاطر الگوهایی که داشتم مذهبی بار اومدم.من دو و برم خیانت زن به شوهر رو خیلی دیدم.طلاق که نگو .25سالمه دوس دارم ازدواج کنم.دانشجوی دانشگاه شریفم ولی ارشدمو تموم نکردم.زیاد با دخترا سرو کله نزدم.سرم تو کار و درس بوده.به ذره گوشه گیر و خجالتی ام.دوس دارم همسر پیشینه رابطه عاطفی و جنسی نداشته باشه تا بعدن کار به اونجا نکشه.و سرکار نره قول میدم هرچی درارم نصف نصف چون خیانت ت محیط کارم دیدم.اهل پیام دادن به مرد غریبه نباشه.درامد پنج تومن و بتونه باهاش بسازه.منو با کسی مقایسه نکنه.دوسم داشته باشه.با ادب و با خانواده باشه.اعتقادات ینیش هم در حد خودم باشه.من از دروغ و پنهانکاری متنفرم.توقع مالیش در حد توانم باشه و تو روزای بد بی پولی هم کنارم باشه.و مهربون باشه.و حجابم داشته باشه.رو رفتارش با پسرا هم دقت کنه.و با پسرا معاشرت نکنه.بی بی فیسم متاسفانه، زیبا ام صدام هم کلفت نیست.ازم کسی حساب نمیبره.از خیانت و جدایی میترسم.ولی آدم با محبتی هستم.اصلن دختری پیدا میشه که شرایط منو بپزیره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه دانشجوی دانشگاه شریف این وقت صبح اینجا چه میکنه....دنبال دختری اینجا؟....هدف چیه الان؟چرا فکر میکنین مردم بی شعورن؟! 

کین طلب در تو گروگان خداست زانک هر طالب به مطلوبی سزاست 💓❤💓

ملاک ها تون نسبتا معقوله

ولی از یه دانشجوی شریف انتظار نمی ره این حرفا رو بیاد تو این سایت بگه. عجیبه کارت.

برو بگرد تو دور و بری هات، یکی و پیدا کن، همفکر خودت، رابطه عاطفی برقرار کنید و ازدواج محکمی و تجربه کنید. تمام.

آخه دانشجوی دانشگاه شریف این وقت صبح اینجا چه میکنه....دنبال دختری اینجا؟....هدف چیه الان؟چرا فکر می ...

مگه دانشجوي شريف شاخ و دم داره عزيزم

سالانه ٥٠٠ نفر تو رشته هاي مختلف تو شريف پذيرفته ميشن

كه خيلي هاشون هم خانواده شهدا و جانباز و بچه هاي روستا هستن

اتفاقا خيلي از بچه هاي شريف و تهران مثل ايشونن

خیلیا ممکنه بپذیرن چرا که نه .اما تو ازدواج دقت کنید و قبلش ماه ها وقت بزارید و رو در رو صحبت کنید و تو شرایط مختلف رفتار طرف مقابلت رو بسنج .بهتون توصیه می کنم قبل از هر اقدامی کتاب های دکتر هلاکویی رو در مورد ازدواج مطالعه کنید