یه چندنفر به عربا و ترکا ایران توهین کردند حقیقتا خیلی ناراحت شدم من خوزستان رفتم و جز عزت چیزی ندیدم از این ملت شریف چرا انقدر بعضیا عقده دارن به عنوان یه اصفهانی دستو پای عربا کشورمو میبوسم که جنگیدن واسه اون خاک
مهمان نوازی و دست و دلبازی عرب هارو هیییچ کجای کشور نمیبینید.من خودم فارس اهوازم .بخاطر شغل همسرم شهرهای مختلفی رفتم یکی از یکی خسیس تر و سرد تر بودن. درسته عرب ها کمی تند خو هستند،،ولی مرامشون میچربه
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
همه این حرفا از یه منبعی هست ک آن شاالله نابود بشه
حالا که نمیتونن باجنگ کشورمون جداکننده باتفرقه پراکنی دارن اول آدمارو ازهم جدا قطعا بعدشم شهرآرا جدامی کنند
کاش یکم دقت کنیم واینقدر تحت تاثیر قرار نگیریم
امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃
من خودم اهوازم زندگی میکنم ولی از رسماشون خوشم نمیاد رسم تیراندازی توعروسی عزا واقعا متنفرم رسم دختر ...
تو احتمالا صدسال پیش زندگی کردی اهواز،سر بریدن؟؟؟؟؟؟
جایی برو بگو اینارو که عرب اونجا نباشه
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
این دوتا چیز بود ک بد بود من دیدم و بقیه موارد همشون خون گرم مهمان نواز نمیدونم شاید من حساسم ک از توهین بیتبریتی بدم میاد اما واقعا وقتی دعواشون میشه شیشه میشکنن نمیدونم فهشای بد ک اصلا قابل توصیف نیس و به حدی طرف میزنن ک میگن مرد ک مرد دیش میدیم وقتیم دعوا بشه میرن قوم میکشن وسط دیش میدیم ک من دوست ندارم