2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون مردایی که فکر میکنن پسر بهتر دختره خیلی بیخود میکنن

والا هنوزم كم نيستناااا😕 

به قول شوهرم انگار زميناشون مونده لَنگ كه پسراشون بيان شخم بزنن😂😂🤕

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
دقیقا نه استارتر هم اشتباه میکنه مطین باشه هر چی باشه هر دو عاشقش میشن 

اخه عزیزم تو نمیدونی هنوزم بعضی ار مردا هستن با وجود اینکه عاشق دخترشونن اما زن رو وادار میکنن هی بچه بیاره تا بالاخره بچه پسر بشه.  بابا بخدا این انصاف نیست اخه این چه طرز فکریه. 

یکی رو میشناسم الان بچه ۵رو بارداره برای پسر باورت میشه؟؟؟

اخه این طرز فکر کی میخاد برداشته بشه. 

من خودم و شوهرم عاشق دختریم اما دیگه تا قیامت هی بچه نمیارم که دختر بشه . نهایتش ۲تا.  

اما بعضیا شورش رو دراوردن 

هییییس!! نی نی سایتی ها  فریاد نمی زنند!😒😏

دوقلو دختر دارم نازو خوشگل، شوهرم عاشقشونه.اما مادرشوهرم از اینکه دوتاش دختر شد ناراحت بود. بعضی از آدمایه بی خرد هستن که درمورد جنسیت بچه نظر میدن . امشب سالگرد ازدواجمون بود شام رفتیم بیرون ( فرض کنید بادوتا وروجک ) یه خانومه گفت ماشالله چه دوقلوایه خوشگلی دخترن؟؟؟ گفتم بله . گفت ای کاش یکیش پسر بود. این قیافه من😠😤 این قیافه شوهرم😏🤔این قیافه زنه😩اینم دخترام😇😇

🌹خداوندا مرا آن ده که آن به🌹
وای نگو تحمل ندارم میخوام اتاقشو بچینم دردش تو قلبم 14هفتم

بابا همه كه مث من نيستن دختر خوب😚😚😚 انشاءالله واسه تو معلوم شه زود😍

واسه من تو آنومالي معلوم نشد ، ٢٢ هفته رفتم سونو جنسيت معلوم شد بالاخره

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
دوقلو دختر دارم نازو خوشگل، شوهرم عاشقشونه.اما مادرشوهرم از اینکه دوتاش دختر شد ناراحت بود. بعضی از ...

عزيزممم خدا حفظشون كنه😍😍😍

من اولیم پسره اصلنم جنسیت برامون مهم نیست چون خیلی بچه دوست داریم با اینکه من بدم نمیومد بعدی دختر باشه ولی تمام کارهایی که به نفع پسر بود رو انجام دادیم و چند هفته دیگه پسر دومم بدنیا میاد اگرم دختر داشتم دومیم میخواستم دختر باشه ولی در نهایت از وجود بچه خوشحالیم نه جنسیتش . وقتی هر دو یه جنس باشن مزایاش برای خودشون بیشتره و تنهاییشون کمتره بازی ورزش تفریح و حرفهای مشترک زیادی باهم دارن. 

تو اينستا يه پيجي رو دنبال ميكنم خانومه ٣ قلو دختر داره

وااااي من كه ميميرم واسه اين جوجه هاش

اگه جنسیت مهم نبوده برات پس چرا کاری کردی پسر شه شعار نده

نه عزیزم گفتم من دختر دوست داشتم ولی بخاطر اینکه به خودشون خوش بگذره خواستیم پسر باشه اگرم نمیشد بازم خوشحال بودیم از وجود بچه نه جنسیت. من کلا بچه دوست دارم حتی بچه مارمولک😊