دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بخدا همسر من هم خیلی میگفت، واقعا پسر دوس داره و همش بهم میگفت از خدا فقط پسر میخوام الانم دوتا پسر داریم خداروشکر ولی دلم میگیره یاد این دعاش میافتم .. هر دختر بچه ای میبینم دلم میره خودشم میدونه که من چقدر دلم یه دختر میخواد
خخخ بعدیه سال و اندی الان اومدم نی نی سایت اونم به طور خیلی اتفاقی چون داشتم در مورد موضوعی سرچ میکردم که پرت شدم تو نی نی سایت،فک نمیکردم هنوز هم از این تاپیکا باشه فقط تو نی نی سایت بحث جنسیت اینقد داغ،بچه باید سالم باشه و با تربیت درست صالح بشه انشالله و گر نه اگه بخواد به بیراهه بره نه تنها جنسیتش مهم نیست بلکه نداشته باشی بهتره
بر خاک وخاکستر عبورت نقطه چین زد،،،حلقوم آتش را گرفت وبر زمین زد،،،دریاتر از آنی که از آتش بترسی،،،از شعله ی سوزنده ی سرکش بترسی،،،سخت است دائم درمیان دود باشی،،،هر جا که آتش پر شررتر بود،باشی،،،بر شانه هایت کوهی از آوار داری،،،برخیز،چشم منتظر بسیار داری،،،برخیز از جا دخترت چشم انتظار است،،،بردار گوشی رابهارت بیقرار است،،،دیوارها را پس بزن با دستهایت ،،،تا حظ کند یکبار دیگر با صدایت،،،امشب نباید دخترت تنها بخوابد،،،امشب نباید بی لا لا لا لا بخوابد،،،😢😢😢😢نثار روح فرشتگان سوخته بال آتش نشان فاتحه وصلوات لطفا،،،،،،،،،