2777
2789
شوهرتون هنوز به این درجه از کمال و شعور نرسیده که جنسیت بچه مهم نیست؟؟ خدایا بنده هات چرا انقدرررر ...

ببخشید گلم خیلی تند رفتی هرکس یه چیزی دوس داره دلیل نمیشه بهش توهین،کنیم👍

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوست دارم پسر باشه میخوام بزرگتر باشه مراقب خواهربرادرای کوچکترش باشه . اولی پسر باشه

چرافکر مبکنبد پسر باید مراقب خواهرش باشه؟؟

چرابه این فکر نمیکنید که بچه هاتونو طوری باربیارید که ب مراقب وبادیگارد نیاز نداشته باشن،؟؟

ببخشيد استارتر ولي تو نگران نباش بخوره تو ذوق شوهرت... چون خودش تعيين ميكنه بچه چي باشه...

والا بعضي از خانوما رو ميبينم حرصم در مياد 

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍

بخدا همسر من هم خیلی میگفت، واقعا پسر دوس داره و همش بهم میگفت از خدا فقط پسر میخوام الانم دوتا پسر داریم خداروشکر ولی دلم میگیره  یاد این دعاش میافتم .. هر دختر بچه ای میبینم دلم میره خودشم میدونه که من چقدر دلم یه دختر میخواد 

ببخشید گلم خیلی تند رفتی هرکس یه چیزی دوس داره دلیل نمیشه بهش توهین،کنیم👍

توهین نکردم بخدا .فقط ناراحت شدم که هنوزم مردایی هستن که انقد پسر پسر میکنن. 

جنسیت بچه هرچی باشه باید شکرگذار بود .

وقتی انقد ایراد میگیرن به این زنه بنده خدا که بارداره استرس وارد میشه اخه 

هییییس!! نی نی سایتی ها  فریاد نمی زنند!😒😏

من خودم تو راهيم دختره

دوس دارم بعديمم دختر باشه چون احساس ميكنم دو تا خواهر خيلي بهتره.. حالا اگه سومي ام در كار بود پسر باشه. نبودم مهم نيس بازم

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
با این چیزایی که نوشتین خب برای شوهر شماهم جنسیت مهمه

منظورشون مرداييه كه هنوزم ادعا ميكنن پسر خيلي بهتر از دختره... 

منم با اين حرفشون موافقم اتفاقا

خخخ بعدیه سال و اندی الان اومدم نی نی سایت اونم به طور خیلی اتفاقی چون داشتم در مورد موضوعی سرچ میکردم که پرت شدم تو نی نی سایت،فک نمیکردم هنوز هم از این تاپیکا باشه فقط تو نی نی سایت بحث جنسیت اینقد داغ،بچه باید سالم باشه و با تربیت درست صالح بشه انشالله و گر نه اگه بخواد به بیراهه بره نه تنها جنسیتش مهم نیست بلکه نداشته باشی بهتره

بر خاک وخاکستر عبورت نقطه چین زد،،،حلقوم آتش را گرفت وبر زمین زد،،،دریاتر از آنی که از آتش بترسی،،،از شعله ی سوزنده ی سرکش بترسی،،،سخت است دائم درمیان دود باشی،،،هر جا که آتش پر شررتر بود،باشی،،،بر شانه هایت کوهی از آوار داری،،،برخیز،چشم منتظر بسیار داری،،،برخیز از جا دخترت چشم انتظار است،،،بردار گوشی رابهارت بیقرار است،،،دیوارها را پس بزن با دستهایت ،،،تا حظ کند یکبار دیگر با صدایت،،،امشب نباید دخترت تنها بخوابد،،،امشب نباید بی لا لا لا لا بخوابد،،،😢😢😢😢نثار روح فرشتگان سوخته بال آتش نشان فاتحه وصلوات لطفا،،،،،،،،،
بچه ها من پنج شنبه مشخص میشه کلی ذوق دارم برای خریددددددد

زياد ذوق نداشته باش😂 منم خيلي ذوق داشتم اخرم تو ٢٢ هفتگي معلوم شد جنسيت😂😂😂 

از بس ذوق خريد داشتم اين فسقلي ام شوخيش گرفته بود باز نميكرد پاهاشو😁