پسرم هر ماهی یا دو ماهی یبار سرمای شدید میخوره یا سرما خوردگی و همراه تب بالا و سرفه وابریزش از چشم و بینی.یا اسهال استفراغ وتب.یک بار هم یک هفته بیمارستان بستری بود.چکار کنم .من که این همه بهداشت رعایت میکنم.
عزیزم دکتردرست گفته وزن پسرتون عالیه و است میگه اگه جدول رشدونگاه کنی توسه سالگی بایدسیزده کیلونیم ب ...
خب پسرم وزن بدنیا اومدنش خوب بود چهار بود .و پر وتپلی بود اما الان چیزی نمیخوره استوپه.ممکنه بعد دندون دراوردن خوب باشه الان چهار تا همزمان درمیاره .کلن پسرمن چهار تا دندون همون هشت نه ماه دراورد دیگه استوپ کرد تا الان دوباره چهار تا باهم داره درمیاره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من برا این بچم از روشای سنتی استفاده میکنم وعاااالین بستگی داره مثل اوایل من قبول نکنین و عین دختر اولیم دایم مریض باشه یا استفاده کنین و معجزشو ببینین
ولی فعلا اون شربتو قطع کردم و به جاش شربت زینک پلاس بهش میدم.چون دخترم بدغذاس و ریزش مو هم پیدا کرده.دکتر گفت زینک پلاس هم باعث قوی شدن سیستم ایمنی میشه و هم افزایش رشد مو وافزایش اشتها و....میشه.