2777
2789
عنوان

دوستان چرا پسر یک نیم ساله ام مرتب مریض میشه؟کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 64 پست
دختر منم همینطور بود. دکتر گفت سیستم ایمنیش ضعیف شده و یه شربت داد که سیستم ایمنیشو قوی کنه الان خ ...

عزیزم میشه ب.ی دختر گلتچند وقتشه و چه شربتی دکتر بهش داد؟

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
من ایتطور شدم دیروز سه تا پتو شستم.همش رو بالشتایاشو تشک و لحافاشو میشورم.صدبار دستاشو میشورم.به نظر ...

واقعا .به نظر شما چه قانونی بزارم این پرستار بچه ام رو نبوسه وبهش هم برنخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست عزیز سلام  بهتره پرستار رو کنترل کنید هر طور که مقدوره متاسفانه وجدان در انسانها مرده ممک ...

دقیقا بی وجدانی . کارشون

نگهداری از طفل معصوم هست ولی فقط به پایان روز ورفتن فکر میکنن وحقوق سرماه .

روری سه بار چرا?من روزی یبار دوسیسی. نه راستش ویتامیناشو مرتب نمیدم.آهن رو باید مرتب یدم دیگه.ولی س ...

الان دکتر گفت سه بار.چون غذا نمیخورد.الان هم زینک میدم بیشتر اویزونه خودمه تا شیر بخوره غذا دوست نداره .به نظر شما چکار کنم غذا دوست داشته باشه .انگار تنوع طلبه توی غذا.اصلا تکراری دوست نداره .در ضمن یبار میخوره دیگه نمیخوره

گوش نمیدن که.من هرچی میگم بازم کار خودشونو مسکنن خونواده ی همسرم.یه سره توی صورت بچه هستن

وای .اصلا مادر رو درک نمیکنن.ولی حالا خوبه نگهش میدارن.بهتر از غریبه هست.شما چندساعت دور از بچه اید

الان دکتر گفت سه بار.چون غذا نمیخورد.الان هم زینک میدم بیشتر اویزونه خودمه تا شیر بخوره غذا دوست ندا ...

وزنش به نظر منم خوبه.اصلا اصرار نکن برا غذا.من اصلا اصرار نمیکنم.اینجوری بچه بیشتر میاد سمت غذا.یه.چندساعت گرسنه بمونه غداشو میخوره.بعد اینکه.سعی کن دیگه مقوی بدی.من تازه شروع کردم فقط,مقوی بدم 

وای .اصلا مادر رو درک نمیکنن.ولی حالا خوبه نگهش میدارن.بهتر از غریبه هست.شما چندساعت دور از بچه اید

من هرروز تا ساعت ۲ سرکام.کلافه ام بخدا.همش رو اعصابن.یه سره باید زنگ بزنم بگم پوشک عوص کن غذا بده اینکارو بکن اینکار و نکن.اگه نگم باز طبق روال خودش میره.مادرشوهر من خیلی شلخته ست

وزنش به نظر منم خوبه.اصلا اصرار نکن برا غذا.من اصلا اصرار نمیکنم.اینجوری بچه بیشتر میاد سمت غذا.یه.چ ...

مثلا چیا میدی؟مثل غذای بزرگا با ادویه درست میکنی؟

مثلا پسرمن غذا مخصوص کودک که بی ادویه باشه دوست نداره .دهنش رو قفل میکنه نمیخوره.غذای خودمون هم بزور یه لقمه بخوره یا نخوره.

فکر کنم پسرا وزنشون باید بیشتر باشه .تعجبم از این دکترا .به من میگه همین وزن 12600 رو تا دوسالگی هم ...

عزیزم دکتردرست گفته وزن پسرتون عالیه و است میگه اگه جدول رشدونگاه کنی توسه سالگی بایدسیزده کیلونیم باشند که وزن پسرتون نسبت به سنش عالیه

من هرروز تا ساعت ۲ سرکام.کلافه ام بخدا.همش رو اعصابن.یه سره باید زنگ بزنم بگم پوشک عوص کن غذا بده ای ...

وای انگار منو و روزانه ام رو گفتی.من اول پیام میدم.

بچه بیدار شد؟

دست صورت بشور

پوشک عوض کن. صبونه خورد ؟ چرا نخورد؟خب اب لیمو شیرین بده ؟ خب نخورد؟خب بیسکویت دستش بده. خب غذاش گرم کن بده یا غذا بقیه اماده ست بهش بدی؟ خب خورد چقدر خورد حالش خوبه بازی میکنه باهاش بازی کن واین جمله باهاش بازی کن چهل باز تکرارش میکنم

مثلا چیا میدی؟مثل غذای بزرگا با ادویه درست میکنی؟ مثلا پسرمن غذا مخصوص کودک که بی ادویه باشه دوست ن ...

من از,وقتی غذای سفره میدم بیشتر مریض شد.تا ۹ ماهکی اصلا مریض نشد.از,۹ ماهگی دیگه بکوب مریضه.اره از غذای سفره میدم ولی نمک و ادویه رو کم میزنم.شبا هم خودم براش یه چیز مقوی سعی میکنم درست کنم.معمولا گوشت و مرغ میدم میوه میدم.البته منم تاره شروع کردم.امیدوارم قوی بشه 😔😔😔

وای انگار منو و روزانه ام رو گفتی.من اول پیام میدم. بچه بیدار شد؟ دست صورت بشور پوشک عوض کن. صبون ...

مادرشوهر من تنها کاری که.میکنه بازی با بچه ست.فقط میشینه ادا درمیاره.ولی پوشک و بهداشتو غذای خوب و اینارو اصلا رعایت نمیکنه

2810