2777
2789
الان ۲۱ سالمه مشکلم بیش فعالی نیس ولی همچنان درگیر روانپزشکم پارسال یه دکتری برام تشخیص دوقطبی داد ی ...

شما باید بری روانشناس گلم اول تشخیص بده لازم باشه خودشون به یه روانپزشک خوب ارجاع میدن

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
منم از همین میترسم میگم اگه تشخیص اشتباه داده باشن و دارو براش خطرناک باشه چی😢

دارو نده یکی از اشناهای ما به بچش داد وقتی قطع کرد بچه هنگ بود تشخیص دکتر اشتباه بود 

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما  کدوم شهر هستید که معلم شلنگ داره 😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉

من فکرمیکردم پیش فعال یغنی بچه ی خیلی شیطون یا بچه ی کندذهن. نمیدونستم این علایمی که شماگفتین مال پیش فعالاس.پس اشتباه میکردم.من پسرم 22ماهشه خیییییییییلی شیطونی میکنه.اصلا اروم وقرارنداره همش درحال جنبوجوش وخرابکاری.شیطونیاشم ازار دهنده س مثلا موهامو میکشه ازپشت یامحکم میزنه توصورتم درمیره.درکابینتا رو بازمیکنه تمام وسایلومیریزه بیرون .وای خدا چی بگم دیگه .اینقد اعصابم خورد میشه که پریودیم بهم میریزه اینو دکترم گفت.مثلا خیلی زودترازموعد پر میشم.گفتم سرفرصت ببرمش دکتر شاید پیش فعاله.

شما باهاش مهربونید یا عصبانی هستید پدرش چی حوصله بچتون دارید سرش داد نمیزنید

چون بچه اولمونه و همه زباد از حد دوسش دارن هیچوقت حتی سرش داد نزدیم

توجه زیادی بهش داریم از همه نظر چه مادی چه عاطفی 

من فکرمیکردم پیش فعال یغنی بچه ی خیلی شیطون یا بچه ی کندذهن. نمیدونستم این علایمی که شماگفتین مال پی ...

پسر من اصلا این کارا رو نمیکنه 

اصلا با کسی دعوا نمیکنه همه دوسش دارن 

ذهنش هم خیلی خوبه هر چی معلم تو کلاس میگه با یه بار از حفظ میشه 

تا الان 7تا سوره قران رو هم حفظ کرده

حتی من آبان ماه بردمش پیش دوانشناس کودک  گفت بچت اضطراب داره و از معلمش میترسه که تو کلاس نمیشینه 😢گفت بهیچ وجه بیش فعال نیست و فقط اضطراب داره چون معلمش کتک میزنه از درس متنفر شده 😢

خدایا چیکار کنم😭😭😭

شما  کدوم شهر هستید که معلم شلنگ داره 😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨

بهتره نگم کجام 

بچم رو چندین بار با شلنگ زده طوری که جاش رو دست و پاش میمونه 😢

خدا ازش نگذره😢

بچم به روانشناس کودک میگفت از معلممون میترسم  از شلنگ میترسم😭😭😭

بهتره نگم کجام  بچم رو چندین بار با شلنگ زده طوری که جاش رو دست و پاش میمونه 😢 خدا ازش نگذره ...

وا بد شما هیچی نگفتی به اون معلم من بودم الان معلم زنده نمیزاشتم معلم یا سادیسمی شما چرا گراشتی بره مدرسه رو عوض میکردی چه طاقتی

وا بد شما هیچی نگفتی به اون معلم من بودم الان معلم زنده نمیزاشتم معلم یا سادیسمی شما چرا گراشتی بره ...

بلایی نبود که سرشون نیارم هر بار میرفتم مدرسه رو رو سرشون خراب میکردم چون من خیلی به کتک ردن یه بچه حساسم  

کلا همه کلاس رو میزنه 

ولی چون دوتا مدرسه بیشتر تو سهرمون نیست مجبور بودم طاقت بیارم😔

چون مدرسش خصوصیه هیچ کاری از دستم برنمیاد😢

من فکرمیکردم پیش فعال یغنی بچه ی خیلی شیطون یا بچه ی کندذهن. نمیدونستم این علایمی که شماگفتین مال پی ...

عزیزم اینا خیلی طبیعیه برای بچه ی 22 ماهه.بچه تو این سن میخواد همه چیز روکشف کنه یکم ازاذش بذارید.اجازه بدید بازی کنه.حس کنجکاوی داره.به نظرم خودتون توی کلاس های تربیت فرزند شرکت کنید.بچه اگر اینکارارو نکنه سالم.و طبیعی نیست

بلایی نبود که سرشون نیارم هر بار میرفتم مدرسه رو رو سرشون خراب میکردم چون من خیلی به کتک ردن یه بچه ...

خاک توسرش کثافت خوبه خصوصیه 😕😕 من وهمسرم اگه بودیم معلم الان 🙈🙊وای یه کتکی ناشناس بزن با شلنگ پس بچه شما مشکلی نداره طفلی شما بچتون از درس زده میشه  که برارش اونیکی مدرسه من به جای شما عصبی شدم 

الان ۲۱ سالمه مشکلم بیش فعالی نیس ولی همچنان درگیر روانپزشکم پارسال یه دکتری برام تشخیص دوقطبی داد ی ...

همینکه دارو نمیخورید نشان از این داره که با آغوش باز به بیماری های پیشرفته تر خوش آمد میگید

دایی خستس!