2777
2789
هیچ مشکلی برات ایجاد نکرد؟ چه حسی داشتی وقتی مصرف میکردی؟

تا اونجا که یادم میاد مشکل خاصی نداشتم فقط خیلی بی اشتها بودم اصلا غذا نمیخوردم مامانم میگفت به خاطر ریتالینه ولی خب تو دوستام بودن بیش فعالایی که رتالین میخوردن اشتهاشون هم خوب بود تپل هم بودن تو بدن هر کسی ممکنه تاثیرش فرق کنه مثلا ریسپریدون هم معمولا برا بچه ها نمیدن چون قویه ولی من ریسپریدون و ریتالین رو با هم میخوردم بازم آروم نمیگرفتم دیگه یه وقتا کلونازپام میدادن بهم موقعی که قرص میخوردم حس خاصی نداشتم فقط بزرگ تر که شده بودم دوران دبیرستان خودم ریتالینو قطع کردم چون واقعا نمیزاشت بخوابم اونو نمیخوردم راحت میخوابیدم در کل ریسپریدون بیشتر از ریتالین بهم میساخت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سخته از عوارزش میترسم 😢 البته الان دو روزه دارم بهش میدم

بله عوارض زیادی داره.البته برای همه که اتفاق نمیفته

زبونم قاصره از اینکه بخوام امید الکی بدم بهت عزیزم.من میدونم چه حالی داری.ما که پیر شدیم.چون بیش فعالی داداشم تبدیل شد به افسردگی دو قطبی و ماجراهایی داشتیم.

انشاالله که هر چی خیره پیش میاد.از رحمت خدا نا امید نباش.بیماری های روانی هم یه بیماری مثل درد جسمی.

فقط همکاری خانواده رو میخواد که تشدید نشه و به درمانش کمک کنید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
الان چند سالشه؟ چیکار کردین؟  خوب شد؟  علاعمش چی بود؟

الان ۱۸ سالشه.

درمان نشد.

بی توجهی.شیطنت.جونمون رو بالا میاورد تا درسش رو بنویسه.و...

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
به پسر منم هم رسپیدون داده هم ریتالین

داداش من از روزی نصفی ریتالین شروع کرد تا به دوتا رسید.

بیش فعالی اگه درمان نشه عوارضش وحشتناک تر از عوارض داروهاست

پس نگران نباشید

شما با رفتار درمانی میتونید روند بهبودشو سریعتر کنید

یه سری بازی و ورزش ها خیلی کمک کننده‌اس

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
الان چند سالته.؟ مشکلت حل شده؟ چند سال دارو مصرف میکردی؟

الان ۲۱ سالمه مشکلم بیش فعالی نیس ولی همچنان درگیر روانپزشکم پارسال یه دکتری برام تشخیص دوقطبی داد یه دکتر دیگه اسکیزوافکتیو ولی من قبول ندارم به نظرم اشتباه میکنن الان دیگه دارو نمیخورم یه وقتا خوبم یه وقتا میریزم بهم 

یعنی با دارو هم درمان نشد؟

نه عزیزم.از عوارض قرصی هم که میخورد فقط تپش قلب یادمه گرفته بود.

نگران نباش.

بیش فعالی اگه درمان نشه عوارضش وحشتناک تر از عوارض داروهاست پس نگران نباشید شما با رفتار درمانی می ...

من تو خونه هیچ مشکلی باهاش ندارم فقط امسال که رفته کلاس اول معلما از دستش شاکین

البته معلم سختگیری داره و باشلنگ بچه ها رو تنبیه میکنه بخواطر همین هم بچم اضطراب گرفته 😢

خدا ازش نگذره

الان ۲۱ سالمه مشکلم بیش فعالی نیس ولی همچنان درگیر روانپزشکم پارسال یه دکتری برام تشخیص دوقطبی داد ی ...

منم از همین میترسم میگم اگه تشخیص اشتباه داده باشن و دارو براش خطرناک باشه چی😢

من تو خونه هیچ مشکلی باهاش ندارم فقط امسال که رفته کلاس اول معلما از دستش شاکین البته معلم سختگیری ...

من خودم مدرسه ابتدایی پسرونه هستم، واقعا بیش‌فعالی زیاد شده ولی تنبیه اصلا راهش نیست

برای سال آینده‌اش حتما مدرسه‌اشو عوض کنید و به یه مدرسه خلوت و کم جمعیت بفرستیدش

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...