2777
2789
اینقدر حالم بده که خدا میدونه😢

به چندتا دکتر دیگه هم مراجعه کنید.

راستی طب سنتی اصلا بیش فعالی رو قبول نداره‌.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من خودم مدرسه ابتدایی پسرونه هستم، واقعا بیش‌فعالی زیاد شده ولی تنبیه اصلا راهش نیست برای سال آینده ...

شهر ما کوچیکه و فقط دوتا مدرسه ابتدایی هست

واقعا نمیدونم چیکار کنم از اول سال تحصیلی با هاشون جنگ و جدل داشتم تا الان کا دیگه تموم شده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینقدر حالم بده که خدا میدونه😢

ببین عزیزم اگه سابقه بیماری شدید روانی تو خانواده خودت و همسرت نداشته باشی جای نگرانی نداره بیماری های روانی خیلی به ژنتیک بستگی داره

واقعا طب سنتی قبول نداره؟ چرا؟

نمیدونم چرا ولی اینور شنیدم.با داروهای گیاهی و تعدیل طبع بدن درمان میکنه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
منم از همین میترسم میگم اگه تشخیص اشتباه داده باشن و دارو براش خطرناک باشه چی😢

به نظرم حتما یه دکتر دیگه ببرش چون شما میگی تو خونه مشکلی نداره و آرومه بچه پیش فعال هیچ وقت آروم و قرار نداره خودم جوری بودم تابستونا مامانم عزا میگرفت که همش خونم هزار جور کلاس ثبت نامم میکرد که فقط خونه نباشم 

دارو خای ریتالین و رسپریدون علاوه بر خواب اور بودنشون باعث وابستگی هم میشن.بعدشم پزشک اعصاب باید اول وضعیت بچتونو کامل بررسی میکرد شاید تشخیص مدیر مدرسه اشتباه بوده چون بعضیا بخاطر جا افتادن اسم بیش فعالی شیطنت های کودکانه رو با بیش فعالی اشتباه میگیرن.به نظر من اول بچه رو ببرید پیش یه روانشناس خوب و با تجربه شاید با رواندرمانی حل شد و نیازی به دارو نداشت اگر روانشناس تشخیص داد ببرید پیش روانپزشک که دارو بده.
مگر دچار توهم هم میشید که اسکیزوافکتیو تشخیص دادن؟

نه عزیزم به هیچ وجه ولی چون مادرم به دکتره گفته بود پدربزرگ و عموم اسکیزوفرنی داشتن دکتره سریع گفت اسکیزوافکتیوه رو حسابه ژنتیک و اینا

من تو خونه هیچ مشکلی باهاش ندارم فقط امسال که رفته کلاس اول معلما از دستش شاکین البته معلم سختگیری ...

خب اگه تو خونه مشکلی ندارید که بیش فعال نیست.بچه بیش فعال یه دقیقه روی زمین بند نمیشه.علاوه بر اون کمبود توجه و تمرکز هم داره.روانشناس خیلی بهتر میتونه کمکش کنه تا دارو های مخربی که هزارتا عوارض داره.

نه عزیزم به هیچ وجه ولی چون مادرم به دکتره گفته بود پدربزرگ و عموم اسکیزوفرنی داشتن دکتره سریع گفت ا ...

اسکیزو افکتیو برای تشخیصش،حتما باید توهم یا هذیان وجود داشته باشه.درسته اسکیزوفرنی ارثیه اما باید نشانه هاشم وجود داشته باشه تا بشه تشخیص داد وگرنه صرف وحود مشکل تو خانواده نمیشه برچسب زد

سلام عزیزم بچت رو ببر روانشناس کودک بعضی درمان های شناختی روش انجام میدم برا بیش فعالی و مشکلش درهرزمینه باشه مثلا اکثریت بیش فعال ها مشکلشون در زمینه کمبود تمرکز هست

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
من تو خونه هیچ مشکلی باهاش ندارم فقط امسال که رفته کلاس اول معلما از دستش شاکین البته معلم سختگیری ...

وای من این پستت رو ندیدم اول اینکه حتما به معلم شکایت کن تذکر بده درست نشد مدرسشو عوض کن دوم اینکه ببر روانشناس شاید ال دی هست بیش فعال نیست شاید مشکل توجه داره تمرکز داره ولی بیش فعال نیست روانشناس بهتر تشخیص میده اگه لازم هم باشه میگه دارو هم بدین ولی بدون دارو کلی راهکار هست بگم چندین صفحه میشه

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
7سالشه  کلاس اوله  تو کلاس نمیشینه حوصله کلاسشو نداره مشقاشو نمینویسه

شما باهاش مهربونید یا عصبانی هستید پدرش چی حوصله بچتون دارید سرش داد نمیزنید 

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉