2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 752708 بازدید | 19721 پست
سالی جون عددهائی که تایپ کردی به صورت ؟؟ اومده من نفهمیدم چی نوشتی! من شاغل نیستم برای همین جاستین رو مهد نمیزارم چون هم هزینش خیلی زیاده و هم مهدهای اینجا اکترا پارت تایم قبول نمی کنن و من ترجیح دادم نزارمش ولی به جاش کلاسهای مختلف می برمش تو خونه هم خودم سعی می کنم مشغولشون کنم با خواهرش هم خیلی خوبه

مامان آریا جون خوش اومدی از پسرت بیشتر بگو

نارسیس جون من از طریق ازدواج اومدم و تو ایران مجرد بودم ولی هر چی بیشتر میگذره زندگی تو ایران برام سختر میشه وقتی میام ایران خیلی اعصاب خوردی دارم که اینجا از اونها خبری نیست در کل ایجا اگه کار داشته باشی و درامدت بد نباشه به نظر من البته خیلی از ایران بهتره. سختیش فقط همونطور که گفتی دوری و دلتنگیه
ماریا جون منم فکر هزینه محدو می‌کنم که اگر نیمه وقت بودن بهتر میشد ولی‌ نیست هزینشم خیلی‌ زیاده به قول خودت یکی‌ از دستم میگفت بذارش پریسکوول حالا نمیدونم دیگه چه کنم باهاش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماریا جان ممنون از خوش اومد گوییتون :)

ماریلا جون سلااااااام تولد دنی مبارک!!
با اجازت پست هاتو خوندم..

آریا چهارده تا چهارده و نیم وزنش هست راستش چون ترازوی ما دیجیتال نیست هر دفعه یه چیزی نشون می ده

قدش هم 95 هست. فک می کنم قاعدتا باید کمی بلند تر باشه راستش اینجا گاهی بچه های سه ساله ای رو می بینم که حدود بیست سانت از آریا بلند ترن البته خوب پدر و مادرشون هم قد بلندتر از مان ... دارم دنبال یه میل بسکتبال می گردم از این ها که تو خونه است و مخصوص بچه هاست. به نظرم تو این سن ها بهترین روش برا ی اضافه کردن قدشون همین بسکتبال هست...
مامان آریا جون ممنون از تبریکت عزیزم
راستش حالا مشکل من اینه که دنیل خیلى قدش بلنده!! البته نه این که مشکل ، منظورم اینه که خب به موازات رشد قد بهتره وزنشم بیشتر بشه و تناسب داشته باشه
کلاس دنیل بیشتر بچه ها اروپایى هستن و دنیل نسبتا کشیده تر از اونهاست ..

راستى آریا رو کلاسى چیزى هم میبرى؟ اگه آره چه چیزایى؟

من به فکر موسیقى افتادم اما میدونى که اگه زودتر از وقتش این کار انجام بشه دیگه بچه زده میشه :( به نظرم میاد که علاقه منده به موزیک، مثلا بارها دیدم که زیر لب داره موزیک گاد فادر ( پدر خوانده) رو زمزمه میکنه:)))
یا بیشتر مواقع که میشینه تو ماشین فورى به باباش میگه که برام موتسارت بذار:)) البته ورژنى که براى کودکان این سن هست

دیگه شنا هم خیلى دوست دارم بذارمش اما دلم میخواد اول یه نشونه از طرفش ببینم که دوست داره شنا رو یا نه
ای واژه خجسته آزادی ... آیا به عمر من تو تولد خواهی یافت ؟...
آیا تو پا به پای فرزندانم رشد خواهی داشت ؟
سالى جون در حال حاضر پسر من حدودا 8 الى 9 ساعت در شب و 2 تا 3 ساعت در طول روز میخوابه قبل از اینکه بره مهد خوابش بیشتر بود و صبح دیر بیدار میشد حتى گاهى تا 11 میخوابید و با خواب روزش تقریبا 13 ساعت در شبانه روز میخوابید
امیر على چى؟ خوب میخوابه؟

یه چیز دیگه : من هنوز کاملا از دایپر نگرفتمش ، البته زیاد هم نگران نیستم چون الان جیش رو میگه و میبرمش توالت اما واسه پوپ ، وقتى پوشک گیرى رو شروع کردم ، چند روزى یبوست گرفت و ... دکترش ازم خواسته که این یکى رو بسپرم به خودش و تا زمانى که خودش اعلام آمادگى نکرده که پوپ رو بره توالت اصرار نکنم
البته وقتى که پوپ داره میاد میگه که پوشکش کنم!!!!! منم همین کار رو میکنم.. شنیدم بعضى بچه ها این مشکل رو دارن
سلام سالی جان من ملبورن استرالیا هستم آریا حدود 12-13 ساعت در شبانه روز می خوابه تا دو سه ماه پیش تحت هر شرایطی بعد از ظهر ها می خوابوندمش اما الان دیگه زیاد بهش اصرار نمی کنم اگه بعد از ظهر یکی دو ساعت بخوابه شبها حدود ساعت نه یا نه و نیم می خوابه اما اگه بعد از ظهر ها نخوابه ساعن هفت و نیم هشت می خوابه تا هفت هشت صبح. خوشبختانه نیمه شب بیدار نمی شه..

ماریلا جون دنی کوچلو رو ببوس از طرف من کلی دل من رو بردی با این تعریف هات..
من از یک سال پیش آریا رو کلاس داستان خونی و شعر خونی می بردم و همین طور می رفتیم playgroup اما از دو ماه پیش من یه مقدار درگیر یه سری فعالیت ها بودم که دیگه خیلی واسه آریا وقت کم گذاشتم یعنی الان انقدر حساس شده که وقتی می آم پای اینترنت مرتب می آد و سعی می کنه مانع کارم بشه یا وقتی دارم چیزی رو تایپ می کنم می اد دستهام رو از رو کیبورد می کشه می گه ننویس...
برنامه ام این بود که از سه سالگی بره activity group حالا موندم دودل نمی دونم بفرستمش مهد یا همین روش کلاسهای بازیو داستان و activity group رو ادامه بده . باباش پیانو می زنه واسه همین از 2 سالگی کم . بیش آریا هم رو کیبورد کار می کنه .. در مورد کلاس شنا هم همش دودل هستم که امسال بره یا نه چون ما الان اول بهاریم و از دو سه ماه دیگه که شروع تابستون هست می تونه بره شنا اما من از اول اعتقادم بر این بود که زمانی بفرستمش شنا که واقعا یاد بگیره نه اینکه فقط اب بازی کنه و برگرده چون ما خودمون به قدر کافی استخر می ریم و اون هم فرصت داره تا با اب بازی کنه.. یه جلسه بردمش کلاس ژیمناستیک فعلا اسمش تو لیست ذخیره هست تا نوبتش شه و ثبت نامش کنن. باباش می گه اگه بچه بره مهد و همیشه با یه سری آدم باشه و تو یه محیط قرار بگیره احساس امنیت بیشتری پیدا می کنه و براش بهتره تا اینکه هی بپه رو با بردن به این کلاس و اون کلاس خسته کنی می گه این کلاسها اگه از یکی دو سال دیگه واسه بچه شروع بشه اثرش بیشتر هست.... نمی دونم ما همچنان در حال تصمیم گیری هستیم گاهی انقدر تو کارهای دیگه غرق می شم که به آریا اصلا نمی رسم
آریا نقاشی خیلی دوست داره و هر روز نقاشی میکشه..
..

کلا اگه من بخوام به " مادری " خودم نمره بده می گم چهل از صد با ارفاق!!
نه مامان آریا جوووووونم
طبق شناختى که ازت دارم و تمام کارهایى که واسه گل پسرت میکنى خیلى دارى تو نمره دادن خساست به خرج میدى:)))

خیلى خوشم اومد که کیبورد میزنه .. مااااااااااچ گنده براش

منم همش فکر میکنم کلاس رفتن اگه در زمان مناسبش نباشه فقط باعث میشه دلسرد و خسته بشه
فعلا که دنى مهد میره اما زیادم فعالیتهاشون متنوع نیست من بیشتر واسه یادگیرى بهتر زبان میذارمش مهد چون اینجا مهدها انگلیش زبان هستن
راستى تو خونه باهاش فارسى حرف میزنین؟ درکش از انگلیسى چطوره؟
سلام بیان جون خیلی‌ خوش امدی به اینجا امیرعلی فعلا مشغول پازل درست کردن و اینجوری فعلا مشغول شده ولی‌ جدیداً شبها خیلی‌ بد میخوابه و همش باید تلویزون روشن باشه تا بخوابه
به به مامانای گل میبینم من که نبودم اینجا خیلی رونق گرفته
مامان آریا جون و بیان جون خوش اومدید
maryla جون ماشااله پسرت قدش بلنده پوریا با انفاق 93 فکر کنم بچه هایی که خارج از ایران بزرگ میشن از لحاظ قد و وزن خیلی بهتر از بچه های ایرانی باشند حالا به خاطر آب وهواست یا تغذیه نمیدونم
راستی تولد دانیل جون رو تبریک میگم البته با تاخیر
مامان آریا جون اگه شما 40 به خودت نمره بدی من باید 10 بدم پوریا هم فقط مهد میره که زیاد جالب نیست مجبورم فعلا اونجا بزارمش کلاسهای آموزشی دیگه رو هنوز شروع نکردم ولی خیلی دوست دارم کلاس موسیقی بزارمش فکر کنم خودشم علاقه داره ولی میترسم از حالا زود باشه وخسته بشه پوریا نقاشیهاش فقط خط خطیه رنگ وعدد وهرچی بهش یاد میدم جابجا میگه گاهی وقتها دلسرد میشم ولی برا یادگیری بهش فشار نمیارم ولی انگلیسی خیلی دوست داره متن انگلیسی وفارسی رو از هم تشخیص میده اگه یه جا نوشته های انگلیسی رو ببینه میگه مامان اینجا انگلیسی چی نوشته ؟قوه تخیلش هم که عالیه
مامان آریا جون این گروپ هایی که گفتی کارشون چطوریه خیلی جالبه که برای بچه ها تو این سن کلاس داستان هست پوریا هم شنا خیلی دوست داره تفریحی میره آموزشی هم از تابستون شروع میکنم
سلام به همگی من هم قد و وزن کیانا را گرفتم وزن نزدیک به 14 قد 93 . فکر میکنم تو سن بچه های ما همون زمینه سازی یادگیری بشود با تحریک کنجکاویشان خیلی عالیه تا انشا ا...یک کم بزرگتر بشوند.کیانا فعلا کلاس زبانش تو مهد شروع شده که میشه گفت خوبه.من باید هوای دختر کوچکم که یکسالش هست را هم داشته باشم .راستی برای کیانا از شهرکتاب کتاب متل های قدیمی را خریدم عاشقشه همه شعرهاش را یاد گرفته خودش ورق میزنه و میخونه
شعرهایی که هممون در بچگی شنیدیم جمجمک برگ خزون مادرم زینب خاتون، دویدم و دویدم سر کوهی رسیدم و ....
سلام به مامانای هشتادو پنجی
خوشحالم اینجا میتونم با مامانایی که بچه هاشون همسن دختر من هست آشنا بشم.
من هم یک دختر دارم به اسم روناک، متولد مرداد 85 است . من فقط پستهای 2 صفحه پیش رو خوندم
خوشحال میشم با شما بیشتر آشنا بشم

2810