2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 752708 بازدید | 19721 پست
بیان جون سوالاى پسر من پایان ناپذیره و تا جایى که میشه من جواب میدم اما همون جواب ها هم با چرااااااااااهاى اون پیگیرى میشه

مثلا: چرا بیبى گریه کرد؟
چون دردش اومده ...
چراااا دردش اومده؟
چون مواظب نبوده...
چرااااااااا مواظب نبوده؟؟؟
چون بى دقت بوده....
چرااااااااااا بى دقت بوده؟؟؟؟؟
چون که نمیدونسته باید به حرف مامانش گوش بده.....
چرااااااااااااااا نمیدونسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون زیاد باهوش نبوده....
چرااااااااااااااااااا زیاد باهوش نبودهههههههه؟؟؟؟؟؟؟
چون غذا خوب نخورده ، باهوش نشده....
چرااااااااااااااااااااااا.......
............

:)))))
ای واژه خجسته آزادی ... آیا به عمر من تو تولد خواهی یافت ؟...
آیا تو پا به پای فرزندانم رشد خواهی داشت ؟
بیان جون و مریلا جون تو این کلاس مشاوره که میرم یکی از مامانها در مورد سوالات بیشماره بچش پرسید که مشاور گفت خیلی خوبه که بچه زیاد بپرسه و همیشه با روی باز استقبال کنید و هر چی پرسید جواب بدین این نشونه بچه کنجکاوه و اصلا نباید تو ذوقش بزنید مامانه هم گفت نشونه فضولی نیست؟مشاوره جواب داد زیر 5 سال فضولی مفهومی نداره همه سوالها از رو کنجکاویه و باید با خوشروئی جواب بدید بعد از یه مدتی خود به خود کم میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم ماریا جون

آره حق با توئه .. تا جایى که بشه من جواب میدم
آخه خودم هم همیشه دیگران رو سوال بارون میکردم تو بچگى:)
درباره آموزش اسکی که محل من نزاشتین جواب ندادین. درباره آموزش موسیقی چی؟؟؟ اصلا شماها نمیخوایین بچه هاتون کاری یاد بگیرن ؟؟ فکر میکنین زوده یا ...؟؟؟ من میخوام بچم بجای مهد کودک کلاسهای متنوع بره. مربی شنا دارم میگیرم براش الان استخر میره ولی تیوپ دورشه با اون شنا میکنه هم کرال پشت هم جلو ولی با تیوپ و جفت پا تو آب پریدن که شنا نمیگن میگن؟؟ شماها چی؟؟؟ تجربه ای دارین؟
میگن تو این سن آموزش موسیقی تو یادگیری ریاضی بعدا خیلییییییییییییییییی مفیده. ولی کجا پیدا کنم؟؟؟ موسیقی مثل ویولون ؟!؟!!؟!؟!
shnia جونم صفحه هاى قبل ما نظرمون رو در مورد موسیقى و کلاس هاى دیگه گفته بودیم .. معلومه که میخواهیم چیزى یاد بگیرن!!!

اما نظر من اینه که اگه فقط یه کم زودتر از وقتش بذاریم کلاس برن ممکنه کاملا دلزده بشن واسه همیشه!
من یه علاقه هایى میبینم تو پسرم اما منتظرم که بهم یه سر نخ بده...
موسیقى هم آره.. خیلى هوش و هماهنگى و تمرکز رو افزایش میده در واقع بهتره بگم میدیریت میکنه...

ورزشم که دیگه عالیههههه
اما من فکر میکنم خیلى نباید هر فعالیتى که الان بچه میکنه تخصصى باشه فقط در حد یه آشنایى باشه.. یه کم علاقه که پیدا کنه بعدا میشه بهش جهت داد

دوستان نظر شما چیه؟
shnia جون چرا می گی محل نذاشتن نارسیس که جواب داده. من که خودم نه چیزی از اسکی می دونم نه موسیقی

فعلا هم اصلا به یادگیری این جور چیزا به پرنیان فکر نمی کنم. فقط دنباله یه مهد خوب هستم که با شروع بهار بره

مهد.
ماریلا شما معلمی؟؟؟؟
خواهر شوهر من معلمه و دخترش کلاس اول غلط دیکته خیلی داشت خودش میگه گذاشتش کلاس شنا دیگه غلط دیکته نداشت چون هماهنگی بین و دست و پاهاش ایجاد شد!!!؟!؟!؟!؟ آره؟؟؟ ربطی داره؟؟ الانم من میبینم پسرم تو استخر موقع شنا کردن 1 پاشو ( نه لزوما" پای راست یا پای چپ) بیشتر حرکت میده مرتب بهش میگم تا هردوپارو تکون بده.
ممنون میشم اگه اطلاعات کاملی داری بهم بگی. ( دلم نمیخواد از خواهر شوهرم بپرسم)
ساره جون من پیرو جواب نارسیس سوال دیگه ای کردم که از کسی جواب نگرفتم.

3سال و یکماهشه. ممنون میشم اطلاعات کامل بدی. چند ساعت آموزش میبینه از ساعت چند تا چند و رفت و برگشت تاریخ ثبت نام ایاب ذهاب.
ممنونم ماریا جون
منم سعی می کنم به سوالاتش جوابی بدم که بتونه درک کنه .
Shnia جون مگه می شه نخواهیم بچه هامون همه چیز یاد بگیرن ولی باید به یاد داشته باشیم که الان فقط 3 سال دارند عمو پارسا نوازنده ست و می گیه بهترین سن5- 4 سال است اونهم اول به شیوه بازی . پیشنهاد می کنه اول پیانو .
به نظر من الان بهترین زمان یاد گرفتن زبان است شروع هم با سی دی های کارتون زبان اصلی .
کار خوب را ساره جون انجام می ده یه مهد خوب با برنامه های متنوع وشاد .
شاینا جون به نظر من ما نباید برای بچمون تصمیم بگیریم مثلا پیانو یاد بگیره یا ویولون باید استعدادش رو بشناسیم و همچنین علاقشو.
آموزش خیلی خوبه هر چی می خواد باشه ولی باید خیلی مواظب باشید استعداد بچتون کور نشه اگه خودتون سخت گیری و عجله داشته باشید خیلی اثار مخربی داره
نه شاینا جون من معلم نیستمممم عزیزم
ولى خب فکر میکنم که موقع نواختن آلات موسیقى تمرکزى که براى ایجاد هماهنگى بین دست ها میشه و همینطور ارتباطى که بین مغز و دست برقرار میشه، خیلى کمک کننده هست
سلام مامانهای گل به نظر منم نباید زیاد رو آموزش بچه هاسختگیری کرد متاسفانه مادرهای امروزی دچار افراط شدن وبچه ها ی یبیچاره از این کلاس به اون کلاس شدن صبح کلاس شنا بعد کلاس موسیقی بعدش کلاس زبان و...بدون اینکه به علاقه واستعداد شون توجه بشه ما باید به اونها فرصت بدیم که بچگی کنن نه اینکه با کلاسهای مختلف انرژی اونهارو بگیریم و اونها رو تو قالبهایی که خودمون دوست داریم بگنجونیم باید بفهمیم استعداد اونها تو چیه وبهش جهت بدیم وفرصت شکوفا شدن استعدادشون رو بدیم به نظر من باید به اونها فرصت آزمون وخطا داد پوریا الان استخر میره ولی نه بصورت آموزشی بلکه تفریحی خیلی هم علاقه داره حرکت دست وپاهاش هم نسبتا خوبه امسال نخواستم با آموزش شنا خسته اش کنم زبان هم تو مهد باهاشون کار میکنن
shenia جون در مورد آموزش اسکی شما باید فصل اسکی که شد(که هنوز شروع نشده )به یکی از دفاتر اسکی مراجعه کنی وسوالاتی که داری بپرسی دیزین شمشک توچال دربند سر همه اینها مدرسه اسکی دارن وبا شروع فصل اسکی آغاز به کار میکنن و آموزش اسکی برای بچه های هم سن پسر شما بستگی به قدشون داره وطول رشد ساق پا به خاطر اینکه کفش اسکی باید کامل اندازه پا باشه
بیان جون همه واکسنهایی که برای بچه ها باید زد تو کارت رشدشون هست پایان سه سالگی واکسنی نداره تا موقع مدرسه غیر از واکسن آنفولانزا که هرکی دلش بخاد میزنه
2810