2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 752708 بازدید | 19721 پست
خبر مهم
افتتاح فروشگاه لباس بنیاد نیکوکاری فروش 100% به نفع خیریه
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=526413
اتلیه تخصصی کودک وانیا یزد با دکورهای جدید و خدمات ویژه (عکاسی از نوزاد در منزل ) نمونه کارها در سایت www.vaniaphoto.ir

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااااام. ما بر گشتیم تهرووووون. چه خبرا ؟ چیکارا میکونین ؟

شهلا جون خدا بیامرزه مادر بزرگ شوشوتو.

بهناز جون انشالله که دخملی چیزیش نیست
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
ارامش جون من که موافقم بترکونیم البته ما که نمیتونیم بترکونیم ولی میتونیم شماره دو شو بزنیم و اینم باشه تو ارشیو هشتادو پنجی ها.

اگه بر و بچز موافق باشن البته.

شهلا جون موافق نبود فکر کنم.

من به خاطر این میگم که بتونیم کنترل کنیم تاپیکو. و یکی از خودمون مدیر باشه که تبلیغ و پستای نا مناسبو بتونه پاک کنه.
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
ارامش جون چجوری بترکونیمش ؟ گزارش بزنیم ؟
میتونیم هم اون تاپیکو فعال کنیم که این بره اخر
اره ماریاست. خیلی وقته سر نزده. هر چند وقت یه بار میاد فقط.
منم و هفت تا مهموووون.

مهمونای عزیز حداقل یه چی بگین خووووو تنهایی کف کردممممم
2810