2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 752708 بازدید | 19721 پست
خدا بیامرزه مادربزرگ شوهرت رو شنیا.
من خیلی وقته غسالخونه نرفتم. انگار دیگه نمیتونم.

خدا رو شکر که پای ساراجونی خوب شد.

آرامش جان خرد م ند رو هستی از فردا پس فردا شروع کنیم؟ سفارش دادی؟ یه روزه میادا.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم....

کمک لباس مشکی مجلسی شیک از کجا میتونم پیدا کنم؟؟؟

صفویه؟؟؟ ونک؟؟

البته فردا میرم تجریش میدونم چیزی پیدا نمیکنم ولی وقت جای دیگه رفتن هم ندارم برای 3شنبه زمان دارم ولی یجا باشه دست خالی برنگردم....

کمک
شنیا جون تسلیت میگم خدا بیامرزتش
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
منم شمارشو ندارم ایشالاه که چیزی نباشه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سلام دوستان
ممنون از پیگیری تون
این چند روزه درگیر بچه ها بودم
جواب آزمایش و رادیولوژی
فردا حاضر میشه تا ببینم خدا چی میخواد
باران رحمت خدا , همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم............
سلام. صبح به خیر

آرامش جان خودش که خوب توضیح داده.
یه هفته حداقل یه وعده غذایی رو همراه با سی دی اول میخوری. جلسه اول رو هم باید گوش کنی هر وقت فرصت کردی.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
2810