2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 752708 بازدید | 19721 پست
جلوی رهام هم عوض نمیکنه کافی رهام بخواد در اتاقش رو هل بده بره داخل ...یا بکوبه به در
میاد بیرون میگه این رهام خیلی بی ادبه ها نمیفهمه من دارم لباس عوض میکنم ..خجالت نمیکشه میخواد بیاد تو اتاق دختـــــــــرا

خخخخ
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست

Online shnia

1392/5/14 12:55 ق.ظ

من هنوز به مبین چیزی نگفتم نمیدونم چی بگم چجوری بگم....

بگم مواظب باش پشتت نزارن؟؟؟

باید واضح بگم در لفافه که درست نمیفهمه...

خیلی در لفافه گفتی.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چــــرا شنیا در لفافه هم میفهمه تو ازش چی میخوای ..و چه کاری درسته
کم کم اون کار چون از طرف تو مادر سفارش و توصیه شده براش میشه یک ارزش ..یه عادت و فکر میکنه یکی از عادتهای درست زندگی که مامان بابا بهش یاد دادن

رک گفتن رو بذار وقتی خودش بزرگ شد و کنجکاوی کرد و چیزی پرسید ..فعلا بذار همینطور در خفا ازت بعنوان یک ارزش اجتماعی قبول کنه

من راستش تا حالا هیچی بهش رک نگفتم همینطور با استفاده از کلماته عیبه و خصوصی و شخصی و زشت هست کسی آدم رو لخت ببینه گفتم
خوشبحالت . من که هیچ وقت حورا رو باباش نمیشست. تا سه سالگی گاهی پیش میومد اما بعدش اصلا. الان هم گاهی میگم چشمهات رو ببند برو بهش حوله بده میگه نه نه نه.

من هم تا حالا پیش نیومده حورا رو جایی بذارم. البته غیر از خونه عمه و خاله و عمو. اون هم برای موندن فقط یه بار خونه عمه اش موند سر زایمان علی.
تو ساختمون هم همسن نداره. اما تو کوچه یه همسن داره که تو مهد دیدمش.
راستش دلم میخواد باهاش آشنا بشه ببینم چجوری ان. آخه خیلی حورا تنهاس. روزی دو ساعت هم با هم بازی کنن خیلیه
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
منم دائم بهش میگم که خصوصیه و شخصیه و هیچ کس غیر از مامان یا اگه لازم بود دکتر نباید ببینه. هم به خاطر بزرگترهای مریض هم به خاطر بچه ها.
ما توی کوچه نگهبان داریم
یعنی سر هر کوچه یک نگهبان هست
ولی میترسم بفرستمش توی خیابون
میگم خوب اینا هم نگهبانن اگه یوقتی بهش گفت بیا تو اتاقم خرگوش دارم یا از این چیزا
بچه رو گول زد چی
درسته من مدام بهش میگم با کسی نرو جایی پیش کسی نرو
ولی بچه رو میشه گول زد
واسه همین ترجیح میدم توی ساختمان خودمون که 4 واحدی بازی کنه
یا اینکه رفت و آمد کنه ..دوستاش بیان ..خودش بره
هوا گرمه ..کوچه خلوت ..نگهبان درسته گزینش شده است ولی ادمیزاده دیگه ...
خوب کاری میکنی پری. به قول آرامش سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن