2777
2789
عنوان

امسال متولدین چه سالی برای پیش دبستان ثبت نام می کنند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 27453 بازدید | 117 پست
میگم که باید برن عیر دولتی چون مدارس دولتی به هیچ وجه بچه پیش دو نرفته رو ثبت نام نمیکنه شما چون عیر ...

مدارس دولتی هم ثبت نام می کنند

خواهرشوهرم دو تا بچه هاشو همینطوری ثبت نام کرد

مدرسه شما سلیقه ای برخورد می کنه 

قانون نیست 

و اولیا می تونن ازشون شکایت کنند

‏یه بار موقع خداحافظی یکی بجای تعارفات معمول و ارزوی موفقیت؛   بهم ساده گفت: غمت کم... و این قشنگ ترین جمله ای بود که شنیدم...  
۳ سالگی تشخیص دادند بیش فعاله چون صحبت هم نمی کرد. این ۲ ساله مرتب رفته کلاس و دارو هم مصرف می کنه

سلام عزیزم دخترمنم بیش فعال هست و تاخیر گفتار داشت هنوزم گفتار کودکانه داره وسال تحصیلی جدید بایدبره پیش منم حس میکنم خیلی عقبتره از همسناش هست ولی تصمیم دارم معلم خصوصی کمکی براش بگیرم تا اینکه دیرتر بفرستمش

پسرت الان گفتارش چطوری هست؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس یجوری اجباریه. البته دکترش بهم گفت که برای پیش دبستانی یه آزمون ازش می گیرند. واقعیت داره؟

مدارس همه آزمون می گیرند ولی خیلیاشون فرمالیته اس

‏یه بار موقع خداحافظی یکی بجای تعارفات معمول و ارزوی موفقیت؛   بهم ساده گفت: غمت کم... و این قشنگ ترین جمله ای بود که شنیدم...  
مدارس دولتی هم ثبت نام می کنند خواهرشوهرم دو تا بچه هاشو همینطوری ثبت نام کرد مدرسه شما سلیقه ای ب ...

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

پسرم ضعف تمرکز داره و کلا شلوغ هم هست که با دارو آروم میشه. مشکلی که اذیتم میکنه اینه که هنوز دستشوییش رد مسلط نیست و باباش میگه برای همین ۱ سال دیرتر بفرستیم

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند خدا جز آنان کس دیگری را هدایت نکرده است! ابوعلی سینا
پسرم ضعف تمرکز داره و کلا شلوغ هم هست که با دارو آروم میشه. مشکلی که اذیتم میکنه اینه که هنوز دستشوی ...

برادر منم يك سال دير تر رفت كلاس اول خيلي خوب ياد گرفت 

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
مدارس دولتی هم ثبت نام می کنند خواهرشوهرم دو تا بچه هاشو همینطوری ثبت نام کرد مدرسه شما سلیقه ای ب ...

از پارسال اجرا کردن اونایی که نمیرفتن رو تابستون میفرستادن کلاس که گواهی بگیرن

التماس دعا
۳ سالگی تشخیص دادند بیش فعاله چون صحبت هم نمی کرد. این ۲ ساله مرتب رفته کلاس و دارو هم مصرف می کنه

دختر منم ۲سال و۸ماهشه صحبت نمیکنه 

بعضی کلمات رومیگه 

خیلی هم شیطونه 

یعنی بیش فعاله. ? 

تاحالا به گزینه ی زندگی شخصی بقیه به من چه? فکر کردید. ?گزینه خوبیه بهش فکرکنید  
سلام عزیزم دخترمنم بیش فعال هست و تاخیر گفتار داشت هنوزم گفتار کودکانه داره وسال تحصیلی جدید بایدبره ...

الان گفتارش خیلی خوب شده مثل یه معجزه برام میمونه تا ۳ سال هیچ کلمه ای نمی گفت ولی خوب اصلا تمرکز نداره

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند خدا جز آنان کس دیگری را هدایت نکرده است! ابوعلی سینا
دختر من پیش نرفت ولی الان کلاس اوله .مدرسه ی دولتی

نمیدونم مدرسه ما که به هیچ وجه ثبت نام نمیکنن چون ازمون دارن و معمولا بچه ها ازمونش رو نمیتونن رد کنن و چون متقاضی زیاده کلا بچه های پیش دو نرفته رو همون اول رد میکنن و میگن جا نداریم و خیلی مدارس دولتی رو دیدم که اینکار رو میکنن چون کار کردن با بچه ای که پیش دو رو نرفته و شمارش و تجسم و ... رو یاد نداره سخته و چه خوبه برا اینده فرزندمون پیش دو رو هزینه کنیم حتما اموزش پرورش یه چیزی میدونه که میگه بچه بره پیش دو 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
2810