۳ سالگی تشخیص دادند بیش فعاله چون صحبت هم نمی کرد. این ۲ ساله مرتب رفته کلاس و دارو هم مصرف می کنه
سلام عزیزم دخترمنم بیش فعال هست و تاخیر گفتار داشت هنوزم گفتار کودکانه داره وسال تحصیلی جدید بایدبره پیش منم حس میکنم خیلی عقبتره از همسناش هست ولی تصمیم دارم معلم خصوصی کمکی براش بگیرم تا اینکه دیرتر بفرستمش
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
پسرم ضعف تمرکز داره و کلا شلوغ هم هست که با دارو آروم میشه. مشکلی که اذیتم میکنه اینه که هنوز دستشوییش رد مسلط نیست و باباش میگه برای همین ۱ سال دیرتر بفرستیم
به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند خدا جز آنان کس دیگری را هدایت نکرده است! ابوعلی سینا
دختر من پیش نرفت ولی الان کلاس اوله .مدرسه ی دولتی
نمیدونم مدرسه ما که به هیچ وجه ثبت نام نمیکنن چون ازمون دارن و معمولا بچه ها ازمونش رو نمیتونن رد کنن و چون متقاضی زیاده کلا بچه های پیش دو نرفته رو همون اول رد میکنن و میگن جا نداریم و خیلی مدارس دولتی رو دیدم که اینکار رو میکنن چون کار کردن با بچه ای که پیش دو رو نرفته و شمارش و تجسم و ... رو یاد نداره سخته و چه خوبه برا اینده فرزندمون پیش دو رو هزینه کنیم حتما اموزش پرورش یه چیزی میدونه که میگه بچه بره پیش دو