2777
2789
عنوان

امسال متولدین چه سالی برای پیش دبستان ثبت نام می کنند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 27453 بازدید | 117 پست
پسر من آریپیپرازول می خوره برای خواب هم ملاتونین

کدوم شهر هستید؟

برای دستشویی پسرت براش جایزه تعیین کن وعده وعید بهش بده یه نذریم بکن انشالله خدا کمکت میکنه منم همینکارو کردم منتها من بچه ام نمیتونه مثل بند شلوارشوببنده ناراحت خجالت میکشه یا کفششو گره بزنه یا جورابشو درست بپوشه منم ناراحتشم😔😔

اگه با ریسپریدون آروم نمیشه و تمرکزش خوب نشده باید داروش رو عوض کنید من پسرم اول ریسپریدون می خورد که بعد ۹ ماه تاثیرش رو از دست داد و دکترش دارو رو عوض کرد و آریپیپرازول داد که موثر بود

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند خدا جز آنان کس دیگری را هدایت نکرده است! ابوعلی سینا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من متولد 92 و نیمه دومی یعنی 98 میره پیش دبستانی؟؟

99 باید دبستان بره

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

99 باید دبستان بره

پس درست گفتم مهر 98 پیش 

مهر99 مدرسه

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
خانم‌ها ببخشید پیش ۲چیه یعنی دوتا پیش دبستانی هست؟

پیش 1 داریم و پیش دو 

پیش یک خیلی اجباری درش نیست ولی پیش دو واقعا لازمه چون سال بعد بچه میره اول 

و من خیلی حرص میخورم از خانواده های بی فکری که بچه رو پیش دو نمیفرستن و مستقیم میزارن اول دبستان و بچه ضربه میخوره چون الان 90 درصد بچه ها پیش دو رو میرن و مسلما خیلی جلو هستن و بچه ای که نرفته و چیزی بلد نیست باید عقب بمونه 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
پسرخواهر من 90 هست پارسال میشد کلاس اول یعنی امسال 91 ها میشن کلاس اول

عزیزم همه اینجور نیستن که

امسال نیمه اول های ۹۱و نیمه دوم های ۹۰ میرن اول دبستان

نیمه دوم های ۹۱و نیمه اول های ۹۲ میزن پیش دبستاتی 

خدایا کمکم کن
اگه با ریسپریدون آروم نمیشه و تمرکزش خوب نشده باید داروش رو عوض کنید من پسرم اول ریسپریدون می خورد ک ...

ریسپریدون رو برای کم شدن فعالیتش داده نه تمرکز برای تمرکزش ریتالین میخوره 

پسرت ریتالینم خورده یانه؟

پس درست گفتم مهر 98 پیش  مهر99 مدرسه

بله مهر98 پیش2

مهر97 پیش1

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

من معلمم و تو مدرسمون هر کی پیش دو نرفته و مدرک نداره واسه اول ثبت نام نمیکنیم و مجبورن برن مدارس خی ...

کی گفته اینو خانم معلم .

پیش اصلا ربطی به مدرسه نداره 

هر کی هم بچش رو میفرسته بخاطر اینه که بچش تو کلاس راحت تر باشه و با محیط مدرسه اشنا بشه .

من نمیفرستم پیش 

ولی میذارمش مهد قران هم هزینش کمتره هم حروف الفبا بهشون یاد میدن و وقتی خوندن یاد گرفتن سوره های کوچیک قرانی باهاشون میخونن و حفظ میکنن

خدایا شکرت 

من پیش دبستانی حتما می فرستمش ولی اگه مشکلی برای دیر فرستادنش نباشه ترجیح میدم سال ۹۸ بره پیش دبستانی که البته نمی دونم بعدا برای ثبت نام کلاس اولش مدرسه به علت همین دیر فرستادن مشکلی ایجاد می کنه یانه.

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند خدا جز آنان کس دیگری را هدایت نکرده است! ابوعلی سینا
عزیزم همه اینجور نیستن که امسال نیمه اول های ۹۱و نیمه دوم های ۹۰ میرن اول دبستان نیمه دوم ها ...

منم برای استارتر گفتم

گفت بچه اش نیمه اول 92 هست

همه گفتن آره امسال باید بره مدرسه!!!

دارن اشتباه میگن خو