(آقا هستم ) یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...! از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟
پایی که مشاهده میکنید پای پدر نینیست با ۱۸۷ قد سایز پام طبیعیه 😆
موقع عکس گرفتنم هیچ فشاری به نینیم میومد نگران نباشید 😆
عکاس هم مامانه نینی میباشد😆
عکس صورت پسری هم رو پروفایله 😍
(آقا هستم ) یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...! از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
با تشکر از همگی 😆 مقداری توضیحات عرض کنم😆 پایی که مشاهده میکنید پای پدر نینیست با ۱۸۷ قد سایز پا ...
عزیززززم 😍😍😍😍😙😙😙
خیلی جینگولی بود 😀😀😍😙
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤