2777
2789
عنوان

درد نوک سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 100873 بازدید | 59 پست
نه من سونوگرافی نرفتم ،پیش یه دکتر ماما رفتم  گفت چیزی نیست ویتامین ای بخور معاینه کرد  ، ...

خوب هورمونات باعث این دردا میشه.من قبل پریود درد داره گاهی بعدش گاهی وقتی عصبی میشم درد میگیره .نگران نباش هیچ مشکلی نداری

خدایا شکرت   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب هورمونات باعث این دردا میشه.من قبل پریود درد داره گاهی بعدش گاهی وقتی عصبی میشم درد میگیره .نگرا ...

سلام زمان زیادی از تاپیک میگذره اگه پیامم رومیبینین میشه بگین چیکار کردین با توده تون من تازه متوجه شدم فیبرو کیستیکم و به توده فیبرو ادنوم دارم 

💔
سلام زمان زیادی از تاپیک میگذره اگه پیامم رومیبینین میشه بگین چیکار کردین با توده تون من تازه متوجه ...

من هم سینه هم تخمدانم پر از کیسته سه شنبه کیست تخمدانمو میخوام عمل کنم چون خیلی بزرگ شده.کیست سینه رو نگران نباش فقط ویتامین ای و گل مغربی بخور .ورزش کن رژیم غذایی مناسب بگیر هیچ مشکلی نداره

خدایا شکرت   

سلام بچه ها جواب بدین لطفاً من شب رابطه داشتم با همسرم صب از خواب پا شدم نوک سینه هامو با دو انگشتم فشار دارم یه ذره درد میکرد الان یه هفته دقیق شده وقتی فشار میدم درد میاد یه ذره ولی اگ انگشتمو به نوک سینه بزنم هیچی احساس نمی‌کنم  فقط اگ فشار بدم در میاد شاید طبیعی باشه و من حساس باشم نمی‌دونم بخدا خیلی میترسم چهار روز دیگ ب پریودیم مونده میترسم باردار باشم بنظرشما از بارداری خدا نکنه وای هیچ علایم دیگ ای ندارم فقط همین لطفاً جواب بدین خواهش میکنم واینک تا بخال سابقه هم نداشته نزدیک پریودیم نوک سینه هام درد کنه اولین باره خواهش میکنم کمکم کنین