2777
2789

سلام من کرج هستم و میدان نبوت،فردیس تجربه ندارم برا زندگی اما شنیدم فوق العاده شلوغه ولی جای عقب افتاده ای نیست و از نظر تمیزی هوا متاسفانه همه جا آلوده هست فکر کنم هشتگرد هواش تمیز تر باشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی از کرج دوره مسیرش ؟ من فکر کردم یک شهرک توی کرجه 

درواقع توی استان البرز یک شهرستان شده الان. خیلی از کرج دور نیست. ولی من تا به حال نرفتم. 

خودم هم بلوار امام رضا هستم. بد نیست متوسطه. هواش هم خوبه چون تقریباً نزدیک به کوهه. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
هشتگرد از کرج دوره ؟ میشه رفت وامد کرد هرروز برای سرکار رفتن و ...

والا فاصله ش نسبت به فردیس به کرج بیشتره اما اگه ماشین داشته باشین بله چرا نشه اما باز میتونین بیاین هم فردیس رو ببینید هم هشتگرد رو بعد انتخاب کنید ولی هشتگرد خواستی بری حتما برو شهر جدید فاز یک چون بقیه ش پرته اما فردیس رو خیلی نمیشناسم

من شنیدم شهریار امنیتش کمه .. نمیدونم میخواستیم یک آپارتمان کوچبک حدود سیصد تومن بخریم توی کرج نمیدونم کدوم محله بهتره که به این پول هم  بخوره ... میخوام اگر اومدم اونجا راحت بتونم به مرکز شهر دسترسی داشته باشیم چون محله ها رو نمیشناسیم گفتم خانمها کمک کنن