2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچه های ۶ ماهه و ۷ ماهه دارن بیایید دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 30 پست

خواهرم رراش سوپ پخت خیلی بهتر از برنج خورد

انقد خورد ک ابجیم گفت بسشه دیگه زباد میشه نده بهش

مگه دستورشو بگیرم ازش

لطفا واسه حاجت روایی من یه صلوات بفرستید ممنونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز یه قاشق چایخوری فرنی رقیق دادم بهش فردا لعاب برنج میدم

اره منم نزدیک ده روز بهش لعاب دادم تا معده اش عادت کنه ولی باز هم یبوست گرف بچم

لطفا واسه حاجت روایی من یه صلوات بفرستید ممنونم

من بچم ۶ ونیم ماهشه از ۵ ماه دارم مثلا غذا میدم ولی هیجی نمیخوره رشد نداره همش ۷ کیلو هست 

به زور سوپ و حریره میخوره اونم چون آبکی میره پایین چاره ای نداره وگرنه چیز سفت تر نمیخوره از بس بقیه انگشت زدن تو غذا بهش دادن عاشق غذای سفره است

همه چی خورده حتی پفک 😣

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏

اما  حتمی حتمی   قبل  هر وعده  شیر  خودتون  بخوره, چون  اگه  شیر نخوره, ولی حسابی  غذا  بخوره, وقتی  میبردیش  برای قد و وزن  میبیند که  اصلا  وزنی  نگرفته. اب جوشید به نی نی ها بدید,

اگه  توی  غذا   کم   کره   و یا  روغن  زییتون بریزد,اب بدید یبوست  نمیشن.  خواهشا  اصلا  زوری  غذا  ندید, درحد۱۵تا قاشق  مرباخوری  هم  کافی, و اینکه دنبال  بچه  ندوید,غذا  دهنش بذارید

روزی چند وعده غذا به بچه میدید؟ پسرم طعم شیرین دوست نداره چیکار کنم؟

من صبح  که  بیدارمیشم   هم زمان که  خودم  صبحانه میخورم  به  پسرم  حریره  بادام یا  زرده  تخم مرغ  اپز میدم,تا  ظهر  فقط  شیر  و قطره  مولتی ویتامین میدم.   ظهر  وقتی  ناهارمیخورم  به اونم غذاشو میدم, تا فاصله  بین  ناهارو شاممون بهش  سیب  رنده شده, یا اب  هویچ ,اب سیب,  میدم,یاموز,  ازبین این  میوه ها  روزی  یکیشو میدم. ساعت ۷شب  بهش  شامشو میدم,  بین  شام و خواب  یه  چندتا  قاشق  ماست میدم.   پسرم  وارد ۸ماه شده, و میتونه  زرده تخم مرغ,ماست بخوره, 

اگه  یه طعمی  رو  دوست نداره    بعد چند روز    دوباره  امتحان  کن.   مثلا  پسرمن  از غذای  مثل سوپ  که شل  هست  خوشش  نمیاد, چندین  بار  امتحان  کردم  دیدم  دوست نداره,  اما  همان  غذا  اگه  بذارم  ابش  چیده  بشه  خوشش میاد.    حریره بادام  خیلی  مقوی,  سعی کن  عادتش بدی  بخوره,  چون  بعدشم   یاد میگیره  بشینه صبحانه  بخوره,  مثلا فرنی  سیب  یاموز  یا به  بهش بده,  کم شیرین درست کن

مثلا   همین  اب میوه  دادن  نباید  بیشتر از  چند قاشق باشه,  نکنه  یه  استکان  پر  درست  کنید,بعد  توقع داشته  باشید  بچه  بخوره همشو.معده اش  کوچیک, کم کم  عادت   میکنن ,  غذا دادن   عادت  بدید  با  تایم  غذا  خوردنتون  یک  زمان باشه  که  بعدها   بشینه  سرسفره.

من پسرم سه روز دیگه هفت ماهش تموم میشه حریره دوست نداره میوه هم هر کاری میکنم نمیخوره فقط سوپ با گوش ...

سیب   بشور   بیارجلوش,  شروع  کن به  گاز زدن,  بعد  همان جوری  بذار   نزدیک  دهنش, هی بگو  به به,  بذار  میک  بزنه  سیب  رو,   چندبار    امتحان  کن, یا با قاشق  غذاش  از سیب  بتراش  با شوخی  بذار دهانش,  سیب  که  میدی    خوشمزه  باشه  ,   یا  موز  له  کن   کم  بذار  دهانش,     هویج  رنده  کن بعد  از توری  یا صافی  ردکن,ابشو  در حد  ۴،۳قاشق مربا خوری  بده  دهانش,  زوری  نده  که  این  قاشق براش  کابوس  بشه.