2777
2789
عنوان

آینده فرزندان دختر در ایران؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2453 بازدید | 46 پست

امروز داشتم فیلم گلشیفته رو. میدیدم خیلی خوب در قالب طنز مردسالاری رو به نمایش در. اورد

هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترامون نیاز به خودباوری دارن باید بفهمن که یه عروسک چینی نیستن خودشونو برا شوهر اینده اماده کنن ...

دقیقا اگه بهشون اموزش بدیم که فقط ظاهر تو مهم نسیت و مهم شخصیت و انسان بودنه .اینقدر به سمت جلوه گری و ارایش و عمل های زیبایی نمیرن و تو این رقابت تمام نشدنی نمی افتن 

الا بذکرلله تطمئن القلوب
دخترم 6 سالشه اول از همه بهش نشون می دم که زن بودن زیباست... دوم اینکه تو خیلی مهمی سوم اینکه هیچ ...

هفته قبل برای فیلمبرداری یه تیزر رفتیم شمال تو اکیپ مون یه مادر با دختر ۶ ساله ش بود... دختره میگفت پسرا از ما بهترن... زورشون و عقلشون هم بیشتره و کاش من پسر بودم... همون برای من تلنگر محکمی بود که نکنه دختر های منم روزی اینو بگن....

من دوست دارم دخترم رو یه خانوم واقعی بار بیارم نه اینکه مجبور باشه رفتار های مردانه داشته باشه و از ظرافت ها و تمایلات زیبای زنونه بگذره .دوست دارم از محبت مادری سیرابش کنم تا بفهمه یه مادر هر قدر هم موفق باشه اولین و مهمترین وظیفش تربیت و پرورش فرزندشه تا بعد ها خودش هم همین حس رو نسبت به فرزندانش داشته باشه .دوست دارم بهش یاد  بدم توانایی یه زن خیلی زیاده و میتونه هم زندگی خانوادگی خوبی داشته باشه هم موقعیت اجتماعی و علمی نه اینکه یه جنبه از زندگی رو بگیره و بقیه ی جوانب رو رها کنه .

الا بذکرلله تطمئن القلوب
هفته قبل برای فیلمبرداری یه تیزر رفتیم شمال تو اکیپ مون یه مادر با دختر ۶ ساله ش بود... دختره میگفت ...

اگه تفکر خودتون و پدرشون اینطوری نباشه هیچوقت اینطور فکر نمیکنن.

الا بذکرلله تطمئن القلوب

مرتب پایِ سریالایِ ماهواره و حتی تلویزیون نشینید...

به دختراتون نشون بدید که کتاب می خونید...نشون بدید که در جریان اخبار روز هستید...ورزش می کنید و به رژیم غذایی اهمیت می دید...

خودتون در قالب چشم و هم چشمی و طلابازی و مدهای الکی درگیر نکنید

بچه ها خیلی می فهمن

بیشتر از خودتون روی همسرانتون کار کنید دختری که می بینه پدرش مادرش رو نادیده می گیره هرگز زنی قوی و ...

همسرم تصپیم گیرنده اصلیه و من فقط مشورت میدم... روزی هم بخواهم خدای نکرده بگم بچه ها یک سرپرست داشته باشن همه جوره مال مادری هست که خالق بچه بوده

مرتب پایِ سریالایِ ماهواره و حتی تلویزیون نشینید... به دختراتون نشون بدید که کتاب می خونید...نشون ب ...

تلویزیون و ماهواره هم اصلا وقت نمیکنیم... دو قلو خیلی سخته...😁😀

2810