2777
2789
عنوان

آینده فرزندان دختر در ایران؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2453 بازدید | 46 پست

میزان خشونت خانگی ، تجاوز ، تبعیض در کشورهای دیگه هم امار کمی نداره  هیچ جا این مسائل ریشه کن نشده فقط شدت و ضعف داره همین  ، مهم نیست کجا زندگی کنی مهم اینه چطور زندگی کنی من علی رغم مشکلات جایی جز وطن نمیتونم زندگی کنم نه از روی تعصب فقط ب خاطر اینکه به این خاک خو گرفتم و ادم وابسته ای هستم  مسأله مهاجرت کلا به نوع نگاه ادم بستگی داره  ولی باور کن همینجا هم میتونی از دسته گلات ، دوتا خانم قوی و مستقل و روشنفکر بسازی  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من حروم شدم 😖

الان من باید جای ترامپ توکاخ سفید بودم 

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

من از این جهت از دختر داشتن میترسم ک از لحاظ فرهنگی جانعه خیییلی بد شده 

دختر 6 ساله تو خیابون رژ زده یا تو فکر تین چیزاس 

بخدا یه فامیلمون یه دختر داره. 7.  8 ساله 

اومده بودن خونه ما رفته بود رو تخت من و شوهرم خودشو کش و قوس می اورد یه حرکاتی عین قر و قمیشمی اومد بخدا شاخ در اوردم...

پدر مادرشم اهل رعایت همه چیز هستن ها 

ولی خب میزارن بچه همه سریال های جم رو ببینه.

دختر حس میکنم جمع کردنش تو این زمونه سخت تره 

من ادم بسته و افراطی ای نیستم .. انا یه چیزایی واقعا برام مهمه.. مث وجو د حجب و حیا تو دختر 

برابری. و نبود ازادی و حجاب اجباری و اینا هم جای خب 

اصلا و ابدا حس بردگی دارم جامعه لعنتی مردسالار، اجازه نفس کشیدن هم به زن ها نمیده تمام مسندهای حک ...

مشکل اینجاست هنوز خیلی از جاها از جمله خود ایران خانم ها فکر میکنن درجه شون و منزلت شون با مرد ها فرق داره در حالی که به قانون احتمالات ممکن بود هر مردی با یه انتخاب ژنتیک یک زن متولد بشه و یا زنی مرد متولد بشه... هر دو تو یه محیط رشد کردیم و یک جور بزرگ شدیم ولی یکسان تربیت نشدیم

اگه خانواده پشت دخترش وایسه فرقی نمی کنه به اون شکل کجا باشن. اولین قدم برا برابری دو جنس حمایت عادلانه خانواده هاس

من اگه دست خودم بود دوس داشتم برم آمریکا (میرم یه روزی). اینجا خیلی سختی کشیدم چون خانوادم حمایتی از من نکردن به اون شکل و کلی هم تخریب شخصیت شدم به وسیله پدرم

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

دخترامون نیاز به خودباوری دارن

باید بفهمن که یه عروسک چینی نیستن خودشونو برا شوهر اینده اماده کنن

بفهمن وظیفشون خانه داری و بچه زاییدن نیس

اگخ بهشون شجاعت یاد داده بشه مستقل باشن ارزش خودشومو‌میفهمن 

بجای اینکه بهشون بگی خوشگلم پرنسسم

بگو دخترای قوی من، دخترای باهوش،دخترای شجاع

She is everything I ever wanted.... 
خب ایران نبودی موفق تراز این نبودی؟؟

متوجه منظورت نشدم عزیزم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

من خانواده ی خیلی خوبی داشتم

خیلی مستقل بودم...درس خوندم...کار کردم...چند تا زبان بلدم...مسافرت می رفتم...کلی فعالیت سیاسی کردم

هیچ وقت زن بودم باعث نشد که خودم رو دست کم بگیرم

با دخترم هم همین رفتار رو دارم

بستگی داره چطور تربیت بشن..من درس خوندم کارخوب دارم..مستقلم کاملا..وراضی ام..دخترات هم درس بخونن موف ...

قوانین که دیگه دست تربیت ما نیست

فرهنگ مردسالار که دیگه دست تربیت ما نیست

هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....

ما چهار تا خواهریم و به شدت خانوادم دختر دوست هستن پدرم ما دخترا رو روی چشماش میزاشت و مادرم همیشه به خاطر ما افتخار می کرد .الانم همسرم همینطوره و برای من ارزش خاصی قائله و به خاطر پیشرفت من از خیلی از خواسته هاش گذشته و بی اندازه دختر دوسته طوری که من نگرانم تو رفتار نشون بده و پسرم حساس بشه .خدا رو شکر موقعیت اجتماعی خوبی دارم و با ادمایی کار می کنم که برای زن ارزش قائلن و خودمم اعتماد به نفس دارم و از زن بودنم لذت می برم .برای همین اصلا دلم نمی خواست مرد بودم و دوست دارم یه دختر دیگه هم داشته باشم . شاید تو جامعه ی ما مشکلاتی برای خانوم ها باشه اما راه پیرشرفت هم براشون همواره و تو سال های اخیر پیشرفت علمی و اجتماعی زنان ایرانی خیلی خوب بوده کلا ترجیح میدم مثبت نگر باشم تا اینکه بخوام رو نقاط ضعف تکیه کنم و راه خوشبختی رو با افکارم ببندم

الا بذکرلله تطمئن القلوب
2810