2777
2789
عنوان

آینده فرزندان دختر در ایران؟

2453 بازدید | 46 پست

من دو تا نازدختر دوقلو دارم که تازه اومدن و همه دغدغه من اینه که چه آینده ای تو ایران دارن؟ من به شدت طرفدار برابری و حتی برتری زن ها هستم.... از شما خانم ها یه سوال دارم... از وضع زندگی تون تو ایران راضی هستید؟ فکر میکنید اگه خارج ایران بودید بازم تو همین جایگاه بودید؟؟؟

من خودم پسردارم دیگه نمیخام بچه بیارم میترسم دختر بشه البته پسرهم مشکلات خودشو داره ولی دختر بودنو خودم دارم میکشم قوانین رو

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

نه خیلی بهتر بودم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا و ابدا

حس بردگی دارم

جامعه لعنتی مردسالار، اجازه نفس کشیدن هم به زن ها نمیده

تمام مسندهای حکومتی هم که دست مردهاست

کلا زن هیچ ارزش و جایگاهی تو این دنیا نداره

و واقعا متاسفم که بچه م دختره و باید مثل من و مادرم و مادربزرگم و اجدادمون مدام قربانی نابرابری ها و تبعیضات بشه.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

بستگی داره چطور تربیت بشن..من درس خوندم کارخوب دارم..مستقلم کاملا..وراضی ام..دخترات هم درس بخونن موفق باشن مستقل باشن خوشبخت هم میشن ایشالاه..بیشترازبرادرم موفق ترم..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

من که کاملا راضی ام .به نظرم از خیلی از کشورا تو حقوق زن ومرد جلوییم.  

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 
بستگی داره چطور تربیت بشن..من درس خوندم کارخوب دارم..مستقلم کاملا..وراضی ام..دخترات هم درس بخونن موف ...

خب ایران نبودی موفق تراز این نبودی؟؟

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

عزیزم به نطر اگه واقعا ایندش برات مهمه رو تربیتش کار کن کسی که بخواد باعث افتخاره خودش و خانوادش بشه خارج و ایران نداره 

همین ترامپ با این شخصیتش جوری دختراش رو بار اورده که هر پسری با هر فرهنگی ارزوشونه باهاشون ازدواج کنن ولی پدرو که میبینی ولی بچه های استیو جابز نه مهم تربیته عزیزم

روانشناسم
2810