2777
2789
مرسی بچه ها از همدردیتون...مبین شکر بهتره ولی هنوزم مدفوعش شله و قرمزی پاش یکم هس...ماتار جون نه پوشکشو عوض نکردم من مولفیکس و کونفی استفاده میکنم...نمیدونم یعنی دندونه/ خیلی طولانی شو دندون چیزیم ندیدم هنوز که..ولی خیلی اذیت شدیم جفتمون....

ملی جون صدمرتبه خداروشکر که تونستی بهترین راه رو انتخاب کنی....خونه هم ایشالا قسطش تموم میشه نگران نباش...

مژگان عجبی بالاخره تسلیم شدی مامان خانومی

بچه ها عیدتون مبارک....

نگار جون کار خیلی خوبی با یحیی جون حرف میزنی کاری به مردم نداشته باش نگا کنن....اسم واقعی منم نگاره
میگم مامانا شما که بچه هاتونو 12 ظهر میخوابونین مگه خودتون ظهرا نمیخوابین؟

من مبین خودش رو رواله...اصلا همت نکردم اذیت بشم خودش سرساعت بیدار میشه سرساعتن میخوبه اگه عصر تا 6 7 شبم خواب باشه باز همون 11 شب که باید بخوابه میخوابه...

من چون خانه دارم با خودم تنظیمش کردم ظهرم خوابش میگیره ولی تا باباش نیاد ناهار نخوریم نمیخوابونمش چون بیدار میشه دیگه خودم نمیتونم بخوابم شبم 11 میخوابه چون صبح نمیخوام زودتره 9 یا 10 بیدار شه خودم خوابم میاد زودتر نمیتونم پاشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای نگین تنبل !!!!!!! .... خوب هایا ساعت 12.5 می خوابه تا 2 منم نیم ساعت این بین چرت می زنم دیگه ... حتما تو 3 ساعت می خوابی بعداظهر ... درمورد زبان، بالای یک سال هر زبونی خواستی می تونی با بچه حرف بزنی ... ما خودمون کردی حرف می زنیم تو خونه ... تو مهد فارسی حرف می زنن ... کتابا و سی دیای انگلیسی زیاد داره ... واسه همین قاط زده :) ... من دوست دارم همه زبونا رو خوب یاد بگیره واسه همین گذاشتم هر جور خواست حرف بزنه
http://www.womenshealthmag.com/
بچه ها عیدتون مبارک.. من خیلی با این عید حال نمیکنم خون و خونریزی دوس ندارم.
امروز هم خیلی خیلی حرص خوردم.. مایا هم اصلا همکاری نکرد.. هیچی نمیخواد بخوره.. دیشب آخرش بردمش رستوران براش فیله مرغ سوخاری و سیب زمینی سرخ کرده خریدم. به مرغه نگاهم نکرد. اما سیب زمینی رو دسته ای تو مشتش نگه میداشت گاز میزد! یعنی آبروریزی بود ..
ممنون نگین خانوم نگارجان که امید میدی.
بچه تا 6 سال نشده هر زبونی باهاش حرف بزنی یاد میگیره ولی به شرط اینکه تو حرف یاد بگیره اینطوری بهش اصلن فشار نمیاد. کلاس که نمیره قواعد بخوان یادش بدن. من اگه خواستم بزارم مهد سعی میکنم دوزبانه باشه. یا کلا انگلیسی حرف بزنن یا هر زبان دیگه ای. البته اگه پیدا شه!! اگه نشد هم بیخیال میشم تا ده سالگی که بفرستمش انگلیسی یاد بگیره
فعلا اولویتم کلاس رقصه.. نمیخوام انعطاف بدن کوچولوش از بین بره. از سه سال باله قبول میکنن.
نگین جون بابا تو خیلی خوش شانسی چشمت نکنما اما برو خدا رو شکر کن بچه ات اینطوریه ساعت 9 بیدار میشه 12 میخوابه باز من اگر همچین بچه داشتم غم نداشتم فکر نکنم کس دیگه ای بچه اش اینجا مثل تو باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پارمیس که از اول سر خواب پدر منو در اورده البته من خودم هم مامانم میگه همینطوری بودم

سلام . صبح نمناک شنبه تون بخیر. ملودی رو الان خوابوندم. سرما خورده. نمی دونم از سردی خونمونه یا از بچه دوستم که پریروز اومده بود خونمون و آب دماغش آویزون بود. به هر حال مریض شده طفلی و حالا به کلاه و کاپشن و زیر پتو خوابیده.
مبین جون جز بچه های خوش خواب حساب می شه. ملودی هم 12 ظهر می خوابه معمولا و لی خب صبحش 7 الی 7.5 بیدار شده. معمولا هم کمتر از 2 ساعت می خوابه.
در مورد زبان دوم می گن قبل از سه سال نباید آموزش مستقیم وجود داشته باشه. ولی اگر بچه ای مثل هایا در معرض شنیدن کردی قرار می گیره غیر مستقیم یاد می گیره و خیلی هم عالیه. در مورد ملودی یه اتفاق جالبی افتاده در یک ماه اخیر. اگه یادتون باشه قبلا گفتم که یکی دو کلمه بهش یاد دادم و دیدم قاطی کرد. اما الان مدتیه خودش با دیدن سی دی های بیبی انیشتین که از همون نوزادی هر روز نیم الی یک ساعت می بینه داره لغت های انگلیسی رو یاد می گیره و تا الان حدود 35 کلمه انگلیسی با لهجه درست یاد گرفته بدون اینکه من دخالت زیادی در آموزش بکنم. کاری که من کردم از اول دیدن این سی دی ها این بود که کنارش می نشستم و وقتی اون تو مثلا می گفت horse من می گفتم اسب. بعد یهو دیدم بعد مدتی خودش با سی دی تکرار می کنه و در طول روز هم با خودش تمرین می کنه مثلا می گه : گورخر zebra و بعدش هم خودش رو تشویق می کنه و می گه: آفرین ملودی ایندیلیسی بلده. الانم چند روزه که همش از من اسم اشیا رو به انگلیسی می پرسه. پریروز دم صبح بی خوابی زده بود به سرش و پاشده بود و منم دیوونه خواب بودم و رفتم کنار تختش نشستم. ازم می پرسه غذای طوطی به ایندیلیسی چی می شه؟؟؟؟!
هر وقت هم یه جا کتابی چیزی ببینه که حروف انگلیسی داره ذوق زده می شه و بر می داره و می گه ملودی بره کلاس ایندیلیسی. چون دیده باباش می ره این حرفو می زنه
آخی ملودی ایشالله زودتر خوب بشی خاله. اسیه جون براش اسپند دود کن خیلی باهوشه که از الان ایندیلیسی حرف میزنه.

پس سمر هم جز بچه های خوشخوان حساب میشه شبها 12 میخوابه تا 10 و ظهرها هم 1میخوابه تا 3 .
ملی غصه نخور سمر هم بعضی روزا غیر از شیر و چوب شور حاضر نیست چیزی بخوره.
حال همه ما خوب است اما تو باور نکن.
ملودی عزیزم چه سرمایی خورده که اونهمه خودشو پوشونده!! نگران نباش زود زود خوب میشی. لیموشیرین بخور خاله.
خیلی جالبه که اینهمه علاقه داره و دنبال اینه که حروف انگلیسی رو پیدا کنه. به نظر منم خیلی باهوشه همینکه حروفارو تشخیص میده و علاقه نشون میده خودش کلیه!
نگار ما که الان قاطی میکنیم!!! هی اسما داره تغییر میکنه.. اول فرانک شد انیس! بعد نگین شد نگار و حالا هم نگار شده نیلوفر!!! امان از این دنیای مجازی..
تخمه ژاپنی غذای طوطی .. هههههههه

قربونت ملی جون گیج نشو خواهررررررررررررررررررر

قربون بچه ها بشم کلی زبون بلدن ....

== و اما تو مژگان

من جواب سوالتو ندادم

النا ساعت 12 الی 12:30 شب میخوابه تا ساعت 10 الی 11 ظهر حدود 10 ساعت خواب شبانه

دیگه بیداره تا 3:30 بعد از ظهر که با هم میخوابیم تا 5 - 5:30 بعد از ظهر .... حدود 2 ساعت خواب عصر

بیدار که شد نمیخوابه تا همون 12 - 12:30

والسلام نامه تمام
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
2810