2777
2789
عنوان

کیا میخوان امسال برا ارشد درس بخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 5167 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیلا جون من لیسانس علوم اجتماعی دارم به نظرم اگر بتونی یکی از همین رشته های گروه علوم تجربی انتخاب خیلی بهتره. حالا نمیدونم. به نظرتون من میتونم تو حقوق موفق بشم.کدوم جزوات رو ترجیح میدید. مدرسان شریف یا سنجش و دانش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من موندم . گیج گیجم اخه سال 81 لیسانس گرفتم
از خداوند برایت چیزی میخواهم که جز خدا در باور هیچکس نمیگنجد...ارامشی که الان دارم ,مدیون انتظاریست که دیگر از کسی ندارم.......!!!
عسل جون تا اون جایی که من میدونم رشته های ما اینجا براش خیلی کار نیست متاسفانه. ولی من خیلی دوست دارم موفق بشم تو گروه رشته خودم ادامه تحصیل بدم. میکرولبولوژی رو تو آزمایشگاه استخدام میکنن. این یه نمونشه که من میدونم. و اگه ادامه تحصیل بدیم حالا تو هر شاخه ای استادی دانشگاه
تروخدا به منم کمک کنید به خدا خیلی دوس دارم یه تکونی به خودم بدم خسته شدم بس که تو خونه نشستم و غصه خوردم و ناامید بودم میخوام ادامه تحصیل بدم تا دوباره روحیه مو بدست بیارم. البته یه پسر شیطون 2 ساله هم دارم.
از خداوند برایت چیزی میخواهم که جز خدا در باور هیچکس نمیگنجد...ارامشی که الان دارم ,مدیون انتظاریست که دیگر از کسی ندارم.......!!!
من بیشتر راجع به گرایش خودم اطلاعات دارم

راجع به ادبیات باید سرچ کنی عزیزم

منم منابع رو از اینترنت گرفتم

اما مدرسان شریف یه سری منابع رو خودش به صورت یک کتاب درآورده

مثلا تو رشته ی ما linguistic رو از چند تا کتاب مرجع مطالب مهمترش روخودش به صورت کتاب منتشر کرده
شما که تجربه دارین چه جوریه این موسسات؟ مثلا همین پارسه که oriجون شما گفتی. منابع و جزوات رشته مورد نظر رو در اختیارمون میزارن؟آخه الان مثلا من که 10 سال از لیسانسم میگذره اصلا نمیدونم منابع روز چیه؟!
مدرسان شریف که تاباش تو بازار هست

من همین دیروز رفتم و یه کتابشو گرفتم

پارسه هم آزمونهاش خوبه

برا اینکه خودمون و آمادگیمون رو محک بزنیم

منابع هم تو گوگل سرچ کنید برا رشته ی مورد نظرتون میاره
سلام منم میخوام بخونم با یه بچه 3 ساله شیطون من رشته ام تاریخه اول میخواستم مشاوره بحونم اما با چند نفر که صحبت کردم گفتن رشته خودت رو بخونی بهتره چون هم یه پیش زمینه داری هم وقتی قبوا شدی پیش نمیخوری ویه ترم عقب نمییوفتی حالا تا اون موقع که من تموم کنم شاید کار هم باشه مملکت ما هیچی توش معلوم نیست خدا رو چی دیدی شاید همه چیز خوب وگل وبلبل شد والا چرا که نهههههههههههههههههههههههههههههههههه
2810