2777
2789
عنوان

من و شوهرم داریم سرد میشیم

1045 بازدید | 42 پست

نمیدونم چرا و نمیدونم چرا انقدر زود . ما 2.5 ساله عروسی کردیم حدودا و 3.5 عقد کرده ایم . سنتی ازدواج کردیم . 1 بچه هم داریم . نمیدونم چرا اینجوری شده تازگیا . میام سر کار تا من حالی نپرسم هیچی نمیگه . خونه مامانم بمونم تا من زنگ نزنم زنگ نمیزنه . خیلی سرد مزاج بود از همون اول و من لباس خوابام برام شده بود اینه دق گذاشتم بیرون تو خونه تکونی که بندازم دور ( نو بودن بعضیاش ) گفت اینا چیه اینجا گفتمش چون استفادم نمیشه میخوام بدم بره ( بلکم یه کم به خودش بیاد ) گفت اره بنداز البته میتونی بدی به فقرا اصلا انگار نه انگار . منم سیستمم سیستم مستمع صاحب سخن رو بر سر ذوق آورد هست و الان فقط در حد شونه کردن موهام و لباس تمیز و ست (به خاطر عادت خودم ) و گاهی یه لاک به خودم میرسم . عین پیرزن ها دارم میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما یه سوال ، با اجازه استارتر 

باید خودمون لباس خواب بپوشیم یا همسر بگه ؟ اگه خودمون بپوشیم خودمونو کوچیک نکردیم ؟ ببخشید استارتر من اینجا پرسیدم

خانما برای حاجاتم و اینکه یه شغل خوب نصیب همسرم بشه دعا کنید 

تا حالا تلاشی هم کردید برای اینکه 

گرما بوجود بیارید؟؟

با تنوع

با کمک مشاور

با توجه ب علاقه های مشترک تون

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
شما اون لباس خوابارو جلوش پوشيده بودي اصلا؟

اره . چندبار که بعد یه ربع گفت چه قشنگه برو درشون بیار پاره نشه . چندبارم گرفت خوابید . سرش هم جایی بند نیست حداقل بعد ازدواج رو مطمئنم

32 . راد نیک باورت میشه الان یه حساب کتاب کردم تا یادم بیاد !!!

خب بعضی آقايون ذاتا سردن نه این ک بد باشن مدلشونه 

لطفا هرکس با من جر وبحث کرده بگه لایکش نکنم خودم زود فراموش میکنم با تچکر 😝😜😜😜
2810