2777
2789
عنوان

من و شوهرم داریم سرد میشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 42 پست
هم دردیم ولی منم دیگه بی خیال شدم چهارساله لباس خواب نگرفتم

خواهر من از اول همونا رو گرفتم و تمام . کلی هم گرون بودن . خودش چندتاشو برام خرید اما بیشترشو خودم خریده بودم . اونم با چه ذوق و وسواسی . میگفت تنگت شده که میخوای بدی بره گفتم نه استفاده ای نداره برامون فقط جا گیره . اما انگار نه انگار .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر من از اول همونا رو گرفتم و تمام . کلی هم گرون بودن . خودش چندتاشو برام خرید اما بیشترشو خودم خ ...

اون فهمیده چی گفتی ولی واکنش نشون نداده حتما یه مشکلی داره باهم روراست هستید

عزیزم زن تو خونه مسئول سر ذوق و شوق آوردن همسرشه

آقایون خیلی چیزا به مغزشون نمیرسه و خانوم که به کوچکترین جزئیات دقت کامل داره باید از هرجهت مواظب باشه گرما و آرامش خونه اش از بین نره

مطمئن باش همسرت مشکلی داره 

باید انقدر بهش نزدیک باشی که اول از همه خودشو پیش تو خالی کنه

اصلا چه نیازیه که اون بگه دربیار تو هم دربیاری؟

حالا لباس خواب نه لباس تو خونه ای های شیک و خوشگلی هستن که توی خونه بتونی بپوشیشون و جذاب باشی

اصلا حرف مسائل جنسی نیست

سعی کن تو چشمش بی نقص و زیبا باشی باهاش شوخی کن دوتایی فیلم ببینین یکم خودتو لوس کن کم کم اونم گرم میشه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اون فهمیده چی گفتی ولی واکنش نشون نداده حتما یه مشکلی داره باهم روراست هستید

اره تقریبا . تا حالا دعوا نداشتیم قهر نداشتیم ماشاالله گوش شیطون کر اما خوب داره یه جوری میشه که خونه بابام برام راحت و دلپذیرتر از خونه خودمه . فقط واسه بافتن تابلوفرشم ذوق دارم برم خونم .

عزیزم زن تو خونه مسئول سر ذوق و شوق آوردن همسرشه آقایون خیلی چیزا به مغزشون نمیرسه و خانوم که به کو ...

میاد خونه میره سر تل گرام لعنتیش منم مثل ستون اونجام فقط . هر کار کردم فایده نداشته . سورپرایزش کردم چند بار . براش چیزایی که دوست داشته درست کردم خودمو شکل های مختلف درست کردم لوس بازی در اوردم با تغییر صدا و فلان مسخره بازی دراوردم حرفای خانوادشو نشنیده گرفتم و هیچی دم نزدم هر چی گفته بریم فلان جا نریم فلان جا فلانی رو بگیم خونمون مهمونی و .... علیرغم میلمم که بوده قبول کردم اما رسما خسته شدم . دیشب به مامانم گفتم اگه امتحان امسالشو قبول نشد خواست سال دیگه بخونه جمع میکنم میام خونه مامانم . پوسیدم تو خونه از تنهایی . مثل یه کلفتم اونجا دقیقا

میاد خونه میره سر تل گرام لعنتیش منم مثل ستون اونجام فقط . هر کار کردم فایده نداشته . سورپرایزش کردم ...

تو هم دیدی رفت تو تل توهم با گوشی خودت بهش پیام بده حرفای دلتو بگو (حتما وقتی بهش میگی بهم توجه نمیکنی  میگه چیه میخوای چیکار کنم مگه بچه ای)

تو هم دیدی رفت تو تل توهم با گوشی خودت بهش پیام بده حرفای دلتو بگو (حتما وقتی بهش میگی بهم توجه نمیک ...

نه نمیگه . میگه عزیزم خانمم من که همه حواسم به تو و بچست همه فکرم شمایین اما حرف به چه کار من میاد .

میاد خونه میره سر تل گرام لعنتیش منم مثل ستون اونجام فقط . هر کار کردم فایده نداشته . سورپرایزش کردم ...

اشتباهت همینجاست که هرچی گفته گذاشتی رو چشمات و هیچی نگفتی

زنی که یکم یه دندگی و لجبازی نداشته باشه هیچ جذابیتی برای همسرش نداره

میخواستم اون موقع که گفتی هیچ بحث و دعوایی نداریم بهت بگم ولی الان میگم

همین موضوع خودش یه اشکال بزرگه تو زندگیتون

زمانی آدم با مهم ترین فرد زندگیش بحث یا دعوا میکنه که اون زندگی براش مهم باشه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اشتباهت همینجاست که هرچی گفته گذاشتی رو چشمات و هیچی نگفتی زنی که یکم یه دندگی و لجبازی نداشته باشه ...

نمیدونم خودمم حس میکنم کلا زیاد لجباز نیستم اما اخه اونم ادم سر سختی نیست که ابمون تو یه جوب نره . اینجوریم نبوده که مثلا بگه فلانی بیاد من بگم سمعا و طاعتا غر زدم یه کم اما گذاشتم بیاد

خانما یه سوال ، با اجازه استارتر  باید خودمون لباس خواب بپوشیم یا همسر بگه ؟ اگه خودمون بپوشیم ...

لباس خواب که خیلی خوبه,  من حتی اگر شوهرم نباشه دوست دارم موقع خواب بپوشم,  من شوهرم نگفت ولی اول ازدواج تو فاز عروس بودن که بودم همش می پوشیدم عادت کردم دیگه