2777
2789
عنوان

کسی اینجا دو قلو داره؟؟؟ بیاین دور هم باشیم به هم کمک کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 89 پست
از لحاظ نیازهاشون دختر نیازهای عاطفی روحی متفاوتی داره با پسر اینکه بدونی تو شرایط مختلف چجوری با ه ...

من‌پسرم شیطون و پر حرفه و دختر فوق العاده آروم و ساکت اصلا دوست نداشتم دوتاش پسر بشه چون واقعا پسرم قد ده تا بجه اذیت میکنه اگه دوتا بودن دیگه هیچ جونی واسم‌نمیموند؛😥😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشو عزیزم نشو خیلی سخته 

واقعا؟ من آرزومه یا دو قلو دختر داشته باشم یا دختر دار بشم

خدایا شکرت برای این فرشته ای که بهم دادی دعای هر لحظه من بارداری تمام خانم های منتظر خدایا این حس شیرین رو قسمت همه خانم های منتظر کن
نمیشه تو دو تا اتاق جدا توابوندشون یکی رو شما بخوابونید یکی رو همسرتون.برای منم خیلی بد میخوابیدن تا ...

یه بدی داره
بچه اگه تو اتاق خودش بخوابه خیلی بهتره عادت میکنه
یه اتاق دیگه بخوابه اونوقت عادت میکنه سخت میشه ترکش داد با تغییر اتاق

تو یه اتاق میخوابن

میتونی به شرطی که دیگه کار نکنی...دوقلو داری با کار بیرون جور در نمیاد مگه اینکه پرستار تمام وقت بگی ...

سر کار نمی تونم نرم ولی با شوهرم شرط کردم که پرستار بگیریم اما اونم دردسر خودش رو داره

به نظرم بیخیال شو چون هم شاغلی هم شوهرت کمکت نیست هم مامانت نیست.دوقلو خیلی انرژی میگیره.من شبا به م ...

من دخترم هم خیلی ازم انرژی گرفت الان پیش خودم میگم دو تا پسر باید خیلی سخت تر باشه

نکته مثبت بدون کمک بودن اینه که بچه ها با یه روش تربیتی بزرگ میشن البته اگه پدر و مادر با هم هماهنگ ...

بله الان‌خدا رو شکر میکنم و یکم از اب و گل در اومدن و پشت سر هم هستن و همش با هم همبازی ....در بزرگسالی هم همدیگرو درک میکنن و به درد همدیگه میخورن....و بیشتر از همه ازین خوشحالم که با این سن کم سه تا بجه سالم دارم و دیگه پرونده بارداری و زایمان و نوزاد و ...اینا رو بستم و دیگه راحتتم واسه خودم ...

واقعا؟ من آرزومه یا دو قلو دختر داشته باشم یا دختر دار بشم

باید قبلش مطالعه داشته باشی
چون اگه بچه ها رو اصولی تربیت نکنی، ندونی تو شرایط مختلف چجوری برخورد کنی باهاشون بعدا مشکل میخوری
مخصوصا دوقلو
خیلی مهمه پدر ومادر با هم هماهنگ باشن

بله الان‌خدا رو شکر میکنم و یکم از اب و گل در اومدن و پشت سر هم هستن و همش با هم همبازی ....در بزرگس ...

من همین دو تا کافیه
واقعا لذت بخشه دو قلویی
ولی باید انرژی و وقت بزاری کلا وقتت میشه بچه ها
ولی شما واقعا شرایططتون سختتر از من بوده

من دخترم هم خیلی ازم انرژی گرفت الان پیش خودم میگم دو تا پسر باید خیلی سخت تر باشه

برو پستامو بخون ...هیچکس به اندازه من سختی نکشیده اما باید سختی کشید تا یه سری چیزا رو به دست اورد دیگه ...اگه دوقلو بیاری مطمئن باش سختی میکشی اما دائمی نیست...بالاخره بزرگ میشن....الان من از داشتن سه تا بچه واقعا خوشحالم....تا دخترت بزرگتر از نشده تصمیمت بگیر☺☺☺

2810