2777
2789
ماهم خواستیم بگیریم اینقدر گفتن میاد پایین که ماهم باورمون شد چند روز بعدش شوهرم رفت پرسید قیمتو پایین تر گفت ما هم به خیال اینکه میان پایین نخریدیم تا همین امروز شوهرم دوباره قیمت گرفت همون قیمت بالا رو گفتن بعد شوهرم پرسید چرا اون موفع کمتر بود گفتش خب اون ماشینا بیمه بدنه و شخص ثالث و اینا نداشتن ما که باورمون نمیشه بیان پایین من شوهرم دیگه همین امروز ماشینو گرفت گفت حالا بیانم پایین بیان

خدایا شکرت...پسر گلم خوش اومدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا معلوم نیست،ولی بعید میدونم بیاد پایین. حداقل ماشین صفر نخرید که زیاد ضرر نکنید ولی اگر واجب نیست صبر کن. خونه هم یه مدت رفته بود بالا ولی اومد پایین شاید ماشینم ارزون بشه
الهم صل علی محمد وآل محمد
2805
ما هم قصد خرید ماشین داشتین ولی فعلا صبر کردیم یک جورایی اگه ماها با هم خرید ماشین رو وتحریم کنیم میاد پایین همین الانش ماشینا تو سایپا و ایران خودرو موندن مردم نمیخرن مرتب واسمدن پیام میاد با شرایط عالی و وامهای خوب یک جورایی شرکتها دارن التماس میکنن من مطمئنم اگه دو ماه دیگه تحمل کنیم میا پایین