عزیزم منظورم رو متوجه نشدی . منظورم این بود که من عاشق چلس سبز بودم و روزی ۳ لیوان میخوردم . اما به ...
مثل اين كه شما متوجه نشدي!!!!!!!!
همه جا نوشته در دوران شيردهي اگر باعث بيقراري و بيخوابي بچه بشه ضرر داره!!!وگرنه موردي نداره،براي همين گفتن با تجويز پزشك مورد نداره چون پزشك شرح حال ميگيره!
من نگفتم توي بارداري بي ضرره!
فقط تو....تو بهترین اتفاق زندگیم بودی ،هستی و خواهی بود.
مثل اين كه شما متوجه نشدي!!!!!!!! همه جا نوشته در دوران شيردهي اگر باعث بيقراري و بيخوابي ...
بله شما در جواب به اون خانوم گفتید نه موردی نداره و این توضیحات رو که الان دادین رو به اون خانوم ندادین من هم واسه یاد اوری همین موضوع ها ریپلایتون کردم . منم هیچ مشکلی نداشتم با این حال دکترم گفت بهتره این چیزا مصرف نشه مگر در صورت اضاف وزن خیلی بالا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا برات متاسفم . فکر کنم داری تبلیغات میکنی که تا این حد زور میگی و برات جون یه ادم باردار یا شیر ده هیچ ارزش نداره که حتی به خودت زحمت ندادی براش توضیح بدی . تبلیغات هم حدی داره . این تاپیک رو از اول باید ترک میکردم چون از همون اول اسرار هات رو روی قرص دیدم متوجه جریان شدم.....