2777
2789
عنوان

لاغري سريع😍😍😍هورااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همين بودم اما انقدر انرژيم زياد شده چون سوخت و ساازم رفته بالا انرژي گرفتم

در کنارش ورزشم نکنی لاغر میشی   

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
منم همين بودم اما انقدر انرژيم زياد شده چون سوخت و ساازم رفته بالا انرژي گرفتم

میری ورزش؟!!کاش منم انرژی داشتم...ساعت یک میخابم تا ده صبح..صبحانه خیلی کم...ناهار یا شام فقط یه وعده برنج میخورم...نون اصلا...خودمم خستم از این بی حالی

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل
میری ورزش؟!!کاش منم انرژی داشتم...ساعت یک میخابم تا ده صبح..صبحانه خیلی کم...ناهار یا شام فقط یه وعد ...

حالا اينم امتحان كن حتماً نتيجه ميگيريم

فقط تو....تو بهترین اتفاق زندگیم بودی ،هستی و خواهی بود.
میری ورزش؟!!کاش منم انرژی داشتم...ساعت یک میخابم تا ده صبح..صبحانه خیلی کم...ناهار یا شام فقط یه وعد ...

نه بابا ورزش چيه؟

همين كارهاي خونه ورزش

ديروز انقدر خوب بودم كه كمد را كه شش ماهه ميخواستم تميز كنم را بالاخره تميز كردم😊

من به چای سبز اعتیاد داشتم دکترم روزی یک بار هم اجازه نداد بخورم .این ترکیبی که شما میگی سنگینتره

من نميگم!!!!

اين دارويي هست گياهي !اين همه خوردن اعتياد نداشته!

تعجب ميكنم كه به چاي سبز معتاد شدي😳😳😳

من نميگم!!!! اين دارويي هست گياهي !اين همه خوردن اعتياد نداشته! تعجب ميكنم كه به چاي سبز معتاد شدي ...

عزیزم منظورم رو متوجه نشدی . منظورم این بود که من عاشق چلس سبز بودم و روزی ۳ لیوان میخوردم ‌. اما به خاطر بچه دکتر گفت روزی یک لیوان هم نباید بخوری . متظورم این بود. درسته گیاهی هست ولی واسه باردار و شیرده خطرناکه من پزشکم المانی بود 

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠