2777
2789
عنوان

پسرم شبا تو خواب همشششششششش وول میخوره، مردم از بیخوابی

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 42 پست

استارتر قبل از خواب حسابی سیرش کن،شاید یه دلیل تکون خوردنش این باشه که گرسنش میشه خوابش عمیق نمیشه

بعدشم سعی کن کم کم شیر شبش رو قطع کنی،دکتر پسر من میگفت از پایان ۸ ماهگی شیر شب فقط باعث از بین رفتن ریشه دندون بچه ها میشه و خواب با کیفیت و عمیقشون رو مختل میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر قبل از خواب حسابی سیرش کن،شاید یه دلیل تکون خوردنش این باشه که گرسنش میشه خوابش عمیق نمیشه ...

اتفاقا تو فکرشش هستم 

ولی آخه چطوری؟!

نصفه شب نق میزنه اگه سینه دهنش نزارم ، خونه رو میزاره رو سرش

دیشبم خونه مامانم خوابیدم ، که امروز صبح بچه رو بزارم پیشش، خیل یخجالت کشیدم ، نه اونها خوابیدن ، نه من

اتفاقا تو فکرشش هستم  ولی آخه چطوری؟! نصفه شب نق میزنه اگه سینه دهنش نزارم ، خونه رو میزاره ر ...

طبیعیه
اصلا وابستگی به سینه بخاطر گرسنگی نیست بخاطر اینه که مادرشون رو چک کنن ببینن هست یا ن
پسر من17ماهشه نزدیکای صبح براشیر بیدلار میشه سینه رو میزارم دهنش بدون اینکه بمکه فقط تو دهنش نگه میداره یکم دست به صورتمو و شکمم میکشه خیالش که راحت میشه پشتشو بهم میکنه میخوابه

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
آره دندونای بالاش داره در میاد اتفاقا

یکم با نوک انگشتت دیفن به لثه هاش بمال خ موثره برا تسکین درد

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉

پسر۱۱ماهه منم همبنه تو خاب فکرکنم تاصبح ی ده دوری سالن خونمون رو دور میزنه😩😩😩😩😩

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
واااای خدا  اینطوری که برای خودشون هم خیلی بده  آخه خوابشون هم عمیق نمیشه

دقیقا

تازه صبح ک پامیشه اویزون منه خابالود و غرغرو

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

عزیز دلم تنها راهیی که به ذهنم می رسه تشک ضد غلطه ، هم خیالت راحته هم نمی ذاره تو خواب غلط بزنه

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹