2777
2789
عنوان

متولد بهمن 86

480515 بازدید | 1397 پست
سلام نی نی کوچولوی من 3 بهمن شاید کمی هم زودتر به دنیا بیاد من الان در هفته 12 هستم امیدوارم تمام بچه هایی که امسال و سالهای آینده به دنیا میان صحیح و سالم و سلامت باشند.
کلی حرف مونده تو دلم که دلم میخواهد بگم ....ولی نمی دونم چرا بغض دارم.در شرایط روحی خوبی نیستم ....ولی دلم پیش تک تکتونه....رونیکا کمی سرماخورده است دیروز بردمش دکتر ....قد و وزنش بد نبود....وزنش شده بود 11700 که در عرض این 3 ما ه200 گرم اضافه کرده بود....و قدشم شده بود 85....از همه چیش راضی بود جز سرماخوردگی و سبوست دایمش...که قرار شد ببریمش دکتر گوارش...شاید نیاز به عکس رنگی باشه....***********نیامدم غر بزنم....امدم بگم شقایق عزیزم داره شنبه میره اروپا .....و فردا مهدیه گلم داره میاد ایران.....دلم پیشه جفتشونه.من انشالله توی این هفته میرم پیش شقایق و برای یک بار دیگه توی سال 88 روی ماه خودش و دخترش رو میبینم...البته من به نمایندگی از کل بچه های تاپیک میرممممممممممممممبچه ها دلم پیش تک تکتونه....مخصوصا تو رویا که نوشتی پارسا مریض شده ...الهی بمیرم....بیا از مهد رفتنش بگو....دل نگرانم.من بتونم امروز بازم سر میزنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام صبح همگی بخیربعد از کلی انتظار... چشمم به اولین پست غزال روشن شد... قربونت برم که اینقدر مهربونی... مطمئن باش گل دخترت هم چیزیش نیست...همش به خاطر این هوای گرم و آلوده هستش. منتظر خبرهای خوب خوب از جانبت هستم.در ضمن وقتی رفتی پیش شقایق از طرف من صورت آوینا را ببوس... در ضمن سفری خوب و خوش برای مادر و دختر آرزو می کنم و امیدوارم هر چه زودتر آقای پدر هم به اونها ملحق بشه. ------------------------------------------------------------------- پارسا فعلا اوضاع و احوالش فیکس شده... تب و اسهالش قطع شد و دکتر علل این بیماریش را سرماخوردگی و چرک گلو و گوش تشخیص داد. دو هفته گذشته دو بار زیر سرم رفت و کلی چرک خشک کن و تقویتی بهش تزریق شد.دکترش هم اصرار کرد که فعلا بی خیال مهد کودک بشیم... و باز هم عمه جون پارسا قبول زحمت نمود تا اگر خدا بخواد تا آخر تابستون نگهش دارن (البته به کمک کل خانواده شوهر)از دیشب هم رفتیم تو کار ترک پستونک... خیلی داره بهش سخت می گذره و بشدت بهانه می گیره ولی باید تحمل کنیم. -------------------------------------------------------------------مامانای عزیز...دوستای مهربون... کوچولوهای ناز نازی...کجایید؟؟؟ بیایید که دلم تنگ شده برای تک تکتون.
سلام به دوست جونای خوب خودم باورم نمیشد امروز این نظر خواهی باز بشه ولی وقتی اومدم و پست غزال جون و رویای عزیز را دیدم خیلی خوشحال شدم غزال جون ناراحت نباش عزیزم امیدوارم شرایط هرچه زودتر خوب بشه تو هم از این حال و هوا بیای بیرون . رونی ملوسکت هم خوب خوب باشه ببوس عروسکتو. راستی غزال جون بی زحمت سلام مخصوص منو به شقایق عزیزم برسون.رویا جون سلام خانومی متاسفم چقدرتوی این مدت سختی کشیدی باز هم خدا را شکر دوران سختیش تموم شده و ان شالله روز به روز بهتر میشه. گل پسرتو ببوس
سلام به دوست جونای خوب خودم باورم نمیشد امروز این نظر خواهی باز بشه ولی وقتی اومدم و پست غزال جون و رویای عزیز را دیدم خیلی خوشحال شدم غزال جون ناراحت نباش عزیزم امیدوارم شرایط هرچه زودتر خوب بشه تو هم از این حال و هوا بیای بیرون . رونی ملوسکت هم خوب خوب باشه ببوس عروسکتو. راستی غزال جون بی زحمت سلام مخصوص منو به شقایق عزیزم برسون.رویا جون سلام خانومی متاسفم چقدرتوی این مدت سختی کشیدی باز هم خدا را شکر دوران سختیش تموم شده و ان شالله روز به روز بهتر میشه. گل پسرتو ببوس
سلام به همگی دوستانرویا جون سلام حال نی نیت خوبه. ماهان من خیلی بد غذا شده البته بعد از اینکه چند روز پیش تب کرد. دکترش که می گفت سرما خورده ولی فکر می کنم داره دندان در می یاره. نمی دونم با بی اشتهاییش چه کار کنم اعصابم و خرد کرده. مرتب هم بهانه می گیره و گریه می کنه تازه هم یاد گرفته که قهر کنه و خودش رو روی زمین بندازه . اگه در این زمینه اطلاعاتی دارید به من کمک کنید. با بهترین آرزوها
سلام بر دوستان گلم دلم برای تک تکتون تنگ شده و میشه
این اخرین پست من در نی نی سایت هست ولی در وبلاگهاتون و یا یاهو و تلفن باهاتون در ارتباط هستم تقریبا تو این دوسال که عضو بودم جز یکی از بهترین دوران و خاطرات زندگیم بود برای تک تکتون و تربچه هاتون از صمیم قلب بهترینها را ارزو میکنم بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

علت این خداحافظی بر میگرده به سیستم مدیریت این سایت که زن را فقط موجودی برای بارداری و خانه داری میدانه در صورتیکه که یک زن اول باید یک انسان تکامل یافته تو همه زمینه ها باشه نه فقط یک مادر
شاید خیلی از شما ها بگید که موضوع سایت مشخص شده هست و راه خودش را دنبال میکنه ولی اگر اینطور بود چرا غیر فعال شد ؟؟؟چرا موضع گیری کرد گیریم عده ای از کاربرها حرفهای سیاسی زدن و مسئولین تذکر دادن میشد فقط اکانت ان کاربرها را بست ............
خیلی ها این بحثها را تو کلوب خصوصی میکردن و جای تاسف داره که حریم خصوصی کاربران هم زیر ذره بینه متاسفانه این خوی دیکتاتوری تو بطن جامعه نفوذ کرده حتی تو قشر تحصیلکرده ها :((((((((((((

به امید بیداری همه خفتگان

پاینده و برقرار باشید خدانگهدار
سلام به روی ماهتون ............دلم برای تک تکتون تنگ میشه.....
دیروز خیلی عصبی بودم...نمی تونستم چیزی بنویسم.....ولی امدم بگم ....من از همهتون شماره تماس دارم برای همتون هم ادرس ایمیلم رو میگذارم....دوست داشتید به وبلاگ رونیکا سر بزنید ....منم به وبلاگاتون سر میزنم....ایمیل هم میزنم....نوکرتونم هستم....بابت هر بی احترامی که بهتون کردم تا الان از تک تکتون عذر میخواهم.......ولی دیگه توی نی نی سایت چیزی نمی نویسم.

این میلمه ghazal_sh1359@yahoo.com
از طریق مسنجر ادتون میکنم......

حلالم کنید....دلم پیشتونه همیشه تا ابد.

ایام به کامتان.

سلام.
من هم به همون دلایلی که بالا گفته شد حال رو حی ام اصلا خوب نیست. با اینکه دلم برای همتون مخصوصا تربچه های خوشگلتون تنگ میشه ولی نمی تونم مقابل این بیحرمتی به شخصیت زن کوتاه بیام.
ای کاش نی نی سایت کمی بهتر با ما تا می کرد .ولی حیف...

دوستهای خوبم از صمیم قلبم دوستون دارم و دلم براتون تنگ میشه.
می بوسمتون.

خدا نگهدار
سلام
دوستانی که به اینجا سر می زنید... اگه همه موافقید من کلوب خصوصی ((مامانی بهمن 86 )) را پاک کنم.
منتظر جوابتون هستم.
اگه نخواستین اینجا جواب بدین...تو وبلاگ پارسا بهم بگید.
ممنونم.
منتظرتون تو خونه جدید هستم. (( امیدوارم نظرات خصوصی وبلاگاتون رو خونده باشین))
خدا نگهدارتون باشه
سلاممممممممممممدلم برای همتون تنگولیده بود******************************زیاد حرف نمیزنم که چشمهای مسئولین سایت واسه خوندنش درد نگیره!!!!!!!منم به دلیل دلیلهای همتون دیگه نمیخوام پست بزارمفقط نمیدونم با دل تنگیم چه کنم؟؟؟!!! ایمیلمو میزارم هر عزیزی دوست داشت شماره تلفن یا ایمیلشو برام بزاره(یا به آی دیم بفرسته)ممنون میشم.مواظب خودتون و نی نیهای نازتون باشید و به امید دیدارتون هستم همیشه و درهر لحظه***********************************************************************بای بای دوستان گلم که بیشتراز 2ساله باهاتون خیلییییییییییی زیاد انس گرفته بودم و بهترین روزهای زندگیمو باهاتون شریک شدم:)))**********************f_k612002@yahoo.com
سلام

هرگز فکر نمی کردم اینجوری تموم بشه .

واقعا نمی دونم چی بنویسم .

دوستان عزیزم همیشه دوستتان خواهم داشت و هرگز خاطرات خوب با شما بودن رافراموش نخواهم کرد . برای همگی شما آرزوی سلامتی و خوشبختی دارم و امیدوارم بتوانیم آشیانه مناسبی و امنی برای دوستیمان پیدا کنیم .
ایمل من هم azadeh_14123@yahoo.com

نی نی سایت خداحافظ .